Активист, който нарича себе си най-сексапилният албинос в света“, е

...
Активист, който нарича себе си най-сексапилният албинос в света“, е
Коментари Харесай

„Най-сексапилният албинос в света“ се представя за лидер на BLM, за да открадне близо 500 000 долара чрез фалшива благотворителност, прокурори

Активист, който назовава себе си „ най-сексапилният албинос в света “, е съден тази седмица, откакто се твърди, измами близо 500 000 $ от донори посредством основана от него подправена благотворителна група Black Lives Matter.

ФБР арестува сър Меджор Пейдж, на 35 година, още през 2020 година след тъжба, в която в детайли се разказва по какъв начин той лъжливо е употребявал организация с нестопанска цел Black Lives Matter „ посредством погрешни представяния и представяйки се за Лидер на Black Lives Matter. "

Пейдж, прочут още като Тайри Конърс-Пейдж, стартира процеса против него във вторник по федерални обвинявания за телена машинация, едно обвиняване за пране на пари при укриване и две обвинявания за пране на пари. Той се призна за почтен по обвиняванията още през 2021 година и процесът му беше неведнъж отлаган, в това число през август, преди да стартира тази седмица.

Властите прецизираха, че през 2018 година Пейдж е основала банкова сметка, наречена „ Black Lives Matter of Greater A...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР