Акт по Указа за борба с дребното хулиганство бил съставен

...
Акт по Указа за борба с дребното хулиганство бил съставен
Коментари Харесай

Мъж напсува близка на бившата си и олекна с 350 лв.

Акт по Указа за битка с дребното безчинство бил формиран на 32-годишен гражданин на Нови пазар. Мъжът бил арестуван в полицейския арест в града, откакто направил непристойни дейности на публично място, и отправил псувни и хули към жители в наличие на полицейски чиновници.

Патрулният екип бил пратен малко след 13 часа в понеделник на ул. “Петър Берон “ в града след получен сигнал за нарушение на заповед за отбрана от домашно принуждение. След идване на място служителите на реда открили 32-годишния Е.Е. Мъжът седял на скамейка против жилищен блок. Не било открито нарушение на правосъдната заповед. Забелязал близка на дамата, с която до неотдавна живял на фамилни начала, и в наличието на полицейските чиновници й отправил хули и псувни.

Задържан бил за период до 24 часа в полицейското ръководство. Районният съд в Нови пазар му наложил санкция в размер на 350 лв.. В районното ръководство Е.Е. бил притеглен като обвинен по четири закононарушения. С разпореждане на прокурор на районната прокуратура е арестуван за период до 72 часа. Предаден бил на чиновници от ОЗ " Охрана ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР