Аксесоарите не са запазени територия само за нежната половинка от

...
Аксесоарите не са запазени територия само за нежната половинка от
Коментари Харесай

4 стилни аксесоара за тази есен

Аксесоарите не са непокътнати територия единствено за нежната половинка от човечеството. Дори освен това – мъжките такива нормално са по-леки и по-практични, а цените им бледнеят спрямо дамските. Благодарение на развиването на " стрийт " стила през последните години, пазарът на аксесоари става доста по-приобщаващ. Унисекс детайлите, които приключват всяка визия, вършат в действителност огромна стъпка към тъждество в стилната промишленост. А ето и кои са трендовете при аксесоарите, които ще се котират еднообразно добре и при двата пола тази есен.
1. Барети
За някои от вас баретата би била незабавно дежавю - толкоз доста мемоари, толкоз доста истории. Баретите бяха в действителност голям тренд преди няколко години. Този модел шапка, както и доста от другите фешън великолепия, са " родом " от Франция. Е, тази есен ще виждаме от ден на ден от тези аксесоари и в мъжката мода, и в дамската.

Снимка: Getty Images/Guliver
2. Очила
Който си мисли, че очилата са летен аксесоар, е в огромна неточност. Те са непрекъсната големина света на модата и забавен метод на себеизразяване. Ако сте човек, който търси и гледа напред за нещо ново, по едно и също време практично и съвременно, тази есен ви съветваме да заложите на. Бранд, който постоянно е бил новаторски, придържащ се към потребностите на времето и налагащ трендове. Чифт очила ще ви дадат всичко, от което можете да имате потребност тази есен – качество, деловитост и чувство за жанр.

Стиловете при очилата, които ще носим тази есен, с лекост влизат към ежедневните модели, което може единствено да ни радва! И мъжките, и женските модели ще се характеризират със заоблени стъкла и тънки рамки. Интересното е, че можете да развихрите въображението си, що се отнася до цветовете на стъклата – цвят коняк, розови или пък сини, изборът е ваш.

Polaroid оферират огромно многообразие от качествени и стилни модели. Изберете тези, които отиват освен на формата на лицето ви, само че също по този начин показват характера ви.
3. Кожени ръкавици
През есента на 2020 кожата е главен детайл в облеклото. При женската мода даже полите, роклите и тренчовете са повлияни от този материал. Но кожените ръкавици живеят същински Ренесанс. Те могат да бъдат видяни в дълбоки черни, топли кафяви тонове или пък в бургундско алено. Balenciaga задейства тази наклонност съвсем стремително, а Fendi храбро я абсолютизира - палто, панталон, ботуши и ръкавици от кожа.

Снимка: Getty Images/Guliver
4. Чанти вид " банан "
Създадена през 90-те години на предишния век, чантата " банан " се видя в съвсем всички ревюта на Седмиците на модата тази есен. Новият сезон предлага първокласно преосмисляне, а класическата визия се появява в разнообразни тълкования на уличния жанр – на кръста, на рамо или през тялото.

Снимка: Getty Images/Guliver
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР