Акрисата Дженифър Анистън и колегата ѝ Джъстин Теру се разделят

...
Акрисата Дженифър Анистън и колегата ѝ Джъстин Теру се разделят
Коментари Харесай

Край на любовта: Дженифър Анистън и Джъстин Теру се развеждат

Акрисата Дженифър Анистън и сътрудника ѝ Джъстин Теру се разделят след единствено 2 и половина години брак, оповестиха международните медии. Раздялата се е случила „ по взаимно единодушие и без неприятни усеща в края на предходната година “, се споделя в изказване от представителя на Анистън.

49-годишната звезда от сериала „ Приятели “ се сгоди за 46-годишния Теру през август 2012 година, а на 5 август 2015 година те се ожениха на гала в дома им в Лос Анджелис.
 Дженифър Анистън Getty/Gulliver
Двойката е безапелационна, че ще се оправи с раздялата си уединено, само че желае да се опълчи на опитите за спекулации от страна на таблоидите и пуска изказване, с цел да „ каже истината непосредствено “.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са безапелационни, че ще запазят любовта и уважението си един към различен.

Преди това Анистън беше омъжена за един от секссимволите на Холивуд Брад Пит от 2000 до 2005 година Двамата оповестиха раздялата си през януари 2005 година, а мнозина спекулират, че причина за развода е невярност на Пит с сътрудника му Анджелина Джоли по време на фотосите на взаимния им филм „ Мистър и мисис Смит “.
 Дженифър Анистън Getty/Gulliver
След това Пит и Джоли започнаха връзка, имат дружно шест деца и се ожениха през 2014 година преди две години по-късно да се разделят.

Фактът, че и Дженифър Анистън, и Брад Пит към този момент са необвързани накара хиляди консуматори на обществената мрежа „ Туиър “ да изискат една от обичаните им двойки да се събере още веднъж.

Прочетете още:
Добре пристигнали в прелестния дом на Дженифър Анистън! Неловко: Анджелина Джоли пренебрегва Дженифър Анистън на премиите "Златен Глобус " Тайната на Дженифър Анистън: Как наподобява 20 години по-млада
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР