ъководителят на руските власти на Севастопол Михаил Развожаев съобщи, че

...
ъководителят на руските власти на Севастопол Михаил Развожаев съобщи, че
Коментари Харесай

Украйна атакува руска база в Севастопол

ъководителят на съветските управляващи на Севастопол Михаил Развожаев заяви, че в морето на входа на тази база на Черноморския флот военните, по предварителни данни, отблъскват офанзива на два военноморски дрона.

Това заяви съветската редакция на Би Би Си.

" Силните звуци в региона на Северния пристан са от плановете на Черноморския флот. По предварителна информация те отблъскват нахлуване от два безпилотни морски катера ", написа Развожаев в своя канал в " Телеграм ".

Би Би Си прецизира, че съветското командване е задействало силите за противоподводна защита и отбрана от саботажи.

През последните дни Севастопол е една от главните цели на украинската войска.

В резултат на удара по щаба в Севастопол на 22 септември са починали 34 офицери, измежду тях и Виктор Соколов, цитира Силите за специфични интервенции " Украинская истина ". Поне още 150 души са били ранени вследствие на удара по щаба, а самото здание не предстои на възобновяване. По-рано през днешния ден управляващите оповестиха за следена детонация в постройката.

Руският Черноморски флот е ситуиран в пристанището на Севастопол. В града се намира и един от съветските командни центрове за войната на Москва против Украйна. Оттам се доставят съветските окупационни сили в южната част на Украйна и се управляват ракетните офанзиви.

От Службата за специфични интервенции на Украйна оповестяват и за другия си удар от 13 септември, когато цел им беше пристанището в Севастопол и по-точно корабостроителницата. Именно тогава се появиха информации за нанесени съществени вреди по десантния транспортен съд " Минск ". Според известието на украинците от през днешния ден безвъзвратните загуби на руснаците тогава са съставлявали 62 души.

Москва неведнъж е твърдяла, че Съединени американски щати и техните съдружници от НАТО дейно вземат участие в спора, като са доставяли оръжия на Украйна, както и разследваща информация и помощ при планирането на офанзиви против съветски уреди.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР