Ако знаех, че е убил жена си, щях да взема

...
Ако знаех, че е убил жена си, щях да взема
Коментари Харесай

Проговори Таксиджията, Който Не Спаси Малката Никол. Ето Неговото Оправдание

Ако знаех, че е умъртвил жена си, щях да взема детето и да избягам. Мислех, че е следващият малоумник, който се пробва да си отнеме живота. Удари ме с револвера и ми сподели да карам, в случай че желая да пребивавам.

Постоянно при нас се качват всевъзможни, които споделят, че ще се самоубият. Постоянно сме подложени на такива персонални драми. Непрекъснато возим такива.

Не съм знаел, че той е умъртвил брачна половинка си. Аз разбрах, че брачната половинка му е умъртвила другото им дете. Аз го разубеждавах да не се самоубие. Аз в случай че знаех, че е палач, щях да му кажа, че нямам винетка и не мога да карам към Благоевград, както искаше. При нас непрекъснато се возят хора, които ни заплашват. Видя, че няма по какъв начин да ми повлияе нещо и остана, като най-приятелски сме си говорили с него. Видя, че съм изплашен от ставащото единствено вътрешно. По малкия екран, която гледах в колата тогава, споделиха за убийството. Той ми сподели да го спра и да пусна музика, тъй като не издържал на такива неща.

След като го оставих, алармирах на диспечерките, че съм оставил човек в гората, който ми е вадил с револвер. За мен това бе най-обикновен случай, при който ни заплашват с цел да ни вземат парите. Диспечерките ми споделиха, че нищо не могат да създадат и в случай че желая, да се обадя на полицията другояче да се прибирам.

На връщане на една бензиностанция се оплаках, че са ме заплашвали. Там един като чу, че е бил мъж с малко дете, ми сподели, че полицията търси подобен. Когато разбрах в полицията, че този човек е протегнал ръка на детето, ми прилоша. Четири нощи към този момент не мога да дремя от случилото се. Не виждам неточност в нищо. Когато разбрах по-късно, че не съм взел детето, усещам виновност. Много скърбя. Не е правилно обаче че не съм го взел преднамерено. Ако го знаех, че по този начин ще стане, щях да го взема. През цялото време му приказвах, че няма кой да му гледа по-добре детето от личния родител и да не се самоубива.

Ако бях постъпил друго, в този момент надали щях да се усещам горделив. Ако мога да върнат времето обаче, напълно друго щеше да е. Съдят ме в този момент, за това което съм направил, само че дано първо да попаднат в такава обстановка, преди да го вършат “.

„ Има доста секрети в човешката душeвност, тъй като в центъра на наказателното право е индивида – съобщи юрист Марин Марковски в коментар за логиката на психиката на килъра. - По делото за двойното ликвидиране в „ Надежда “ няма нищо комплицирано от юридическа страна.

Очаквам 30 години затвор за килъра. Престъпленеието е явно ясно и потвърдено. Ще е интелектуална полуда той да го оспорва. При такава обстановка това е оптималното.

Това са опциите на закона ни. Ясно е, че той е по-подходящ за по-малки страни като Лихтенщайн. При нас обаче не е по този начин и би трябвало той да бъде изменен. Защото в този момент две думички на самопризнание и не си доживот в килията. Има достатъчо тежко обвиняване за това, което този човек е направил. Дори и да бъде упрекнат в преднамерено ликвидиране, обезпечена му е 30-годишната присъда. Категоричен съм, че този човек не съжалява за действята си.

С интерес се занимавам с логиката на психиката на хората, които вършат такива закононарушения. Не е правилно, че убийците се разкайват постоянно. Това в множеството обстановки не е по този начин. Говорил съм с доста служители на реда, които охраняват такива убийци. Те разясняват, че тези хора си живеят умерено и с метода си на живот демонстрират, че няма разкайване за тях.

За да се реши дали таксиметровият водач е направил закононарушение, нещата тъкмо би трябвало да се открият. Ясно е, че килърът при разпит ще лъже, с цел да се отърве “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР