"Ако заявените декларации за промени, а не постове, са верни,

...
"Ако заявените декларации за промени, а не постове, са верни,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Правителство до 15 дни или нови избори

"Ако декларираните заявления за промени, а не постове, са правилни, в идващите 14-15 дни ще има държавно управление ", разгласи от трибуната на Народното събрание Тошко Йорданов от "Има подобен народ " по време на изявлението на най-голямата група след откриването на 46-ия парламент.

"Този парламент, който подреди българският народ, е по-различен от предходния, съгласно нас е много по-близък до действителността и това, което желаят жителите. Самият факт, че участва министерски съвет значи, че не се срамят да застанат измежду нас ", стартира Йорданов, говорейки от трибуната наоколо до министрите от служебното държавно управление.

"До огромна степен знаете какво ще създадем ние като политическа мощ. Когато президентът Радев (тук Йорданов направи лапсус и първо сподели Първанов - бел. ред.) ни даде мандат, ще проведем диалози за политиките, които би трябвало да се организират. Не мисля, че имаме разлики с множеството политически парити - нито по тематиката с основния прокурор, нито правосъдната промяна, нито унизителните пенсии на нашите майки и татковци ", добави Йорданов, като уточни, че отговорността е на по-голямата част от залата, като надали някой желае да работи с една парламентарна група, явно имайки поради тази на ГЕРБ-СДС.

Според него, в случай че след 15 дни няма кабинет, вероятността за следващи избори е огромна. "Ако се стигне до такава степен, няма нищо погрешно или недемократично ", сподели Йорданов, като по този начин за следващ път изрази готовността на "Има подобен народ " за осъществяване на още едни избори.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР