Ако засаждането на пролетни култури закъснее“, може да има косвен

...
Ако засаждането на пролетни култури закъснее“, може да има косвен
Коментари Харесай

Забавянето на засаждането на културите ще има косвен ефект за земеделския сектор, предупреждава Teagasc

Ако засаждането на пролетни култури „ закъснее “, може да има индиректен резултат върху бранша, шефът по познания на Teagasc Стан Лалор предизвести.

Говорейки по радио Morning Ireland на RTÉ, господин Лалор сподели, че Teagasc ще обезпечи поддръжка за подкрепяне на фермерите.

Ще има огромни провокации за обособените фермери, сподели той, само че ще бъдат положени всички старания за свързване на фермерите с други, които имат фураж и може да са в положение да оказват помощ за обезпечаване на доставките.

Националният комитет за фураж и хранителна сигурност (NFFSC) ще се срещне във вторник, с цел да разиска настоящото отговор на проблемите, провокирани от неотдавнашното неприятно време.

Г-н Лалор уточни, че групата е „ за цялата промишленост “, включваща аграрни организации, преработватели, снабдители и финансови институции.

Той добави, че комисията може да провежда телефонна линия за фураж за фермери, които търсят съвет, само че също по този начин може да сътвори указател на фуража посредством локалните съветник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР