Ако заредите правилно водата, тя може да сбъдне желанията ви.

...
Ако заредите правилно водата, тя може да сбъдне желанията ви.
Коментари Харесай

Водата сбъдва желания! Ето как

Ако заредите вярно водата, тя може да сбъдне желанията ви. Ето по какъв начин: Заредената вода оказва помощ за доста неща! За бизнес, отмалялост, отмиване на неприятни мемоари, зарежда човек с положителна сила! Може да се употребява бутилирана или от извор, не се употребява вода от чешмата! Зарежда се от експерт, който владее стихията на Водата! Има думи за това антични като Земята…

Да не забравяме, че водата има памет, тя помни и извършва това, за което я помолим! Внимавайте с желанията, нали?

Какво символизира течащата вода?

Анастасия Христова: Водата има свойството да измива всичко, което е нечисто и насъбрано! Водата, изключително течащата, може и знае, когато я помолим, да почисти, да отнесе всяка нечистота, била тя телесна или духовна! Не на вятъра всички ние обичаме да гледаме водопади! Течащата вода символизира и някои промени в живота ни, по тази причина, в случай че желанието ни е за смяна, бързичко ще го извърши!
Застанете на брега на река, не езеро, а река, и помолете водата да отмие от вас всяка болежка, всяко неразположение, всяка неприятна мисъл! Молете водата да ви помогне, след това откъснете няколко цветя и ги хвърлете. Водата постепенно или бързо ще ги отнесе, а с тях и вашите отрицателни случки или настроения!

Източник: yasnovidstvo.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР