"Ако започнат да се разплитат всички случаи, това трябва да

...
"Ако започнат да се разплитат всички случаи, това трябва да
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Няма партия, която да е опозиция на далаверите!

"Ако стартират да се разплитат всички случаи, това би трябвало да продължи 5-6 години. В целия заможен указател е цялостно с такива бомби, които тиктакат. Ако се върнем обратно във времето, ще забележим, че просто схемите са били разнообразни. Няма някаква политическа партия, която да е в съпротива на покупко-продажбите, на далаверите, с недвижими парцели. По време на Демократичните сили бяха доста известни покупко-продажби, които се правиха с обезщетителни записи, които костваха стотинки. Властта тогава си купи хубави жилища по този метод. По време на Тройната коалиция беше доста съвременна една друга скица с заменки. Имаше стотици такива покупко-продажби в последните дни на тяхното ръководство ". Това разяснява в утринния блок на "Нова телевизия " основният редактор на в. "168 Часа " Слави Ангелов.

По думите му покупко-продажбите с жилищата са взаимоизгодни. "Има прегръдка и от двете страни и мъчно ще бъдат потвърдени нарушавания в съда ", добави той.

"Ако се разгласи същинската стойност на тези жилища, хората ще бъдат в още по-голям потрес, защото жилищата са в действителност доста скъпи. Сред тях има доста бутикови жилища, които са доста скъпи ", сподели още Ангелов.

"Не може един политик да си разреши да получи подобен подарък от частна компания. Има случай, в който компания се е възползвала от законови промени. Това е безусловно аморално, няма потребност да се потвърждава по никакъв метод ", разяснява още Слави Ангелов.

"Ако желаеме да разгадаем този проблем, би трябвало да забележим по какъв начин се случват тези неща, би трябвало да забележим и ролята на нотариусите. Трябва да се трансформират по някакъв метод законите, с цел да бъдат по-защитени хората и да влизат по-големи налози. Трябва да има повече бистрота, да са ясни нещата ", акцентира журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР