Ако запасите ви от вицове са на привършване, то в

...
Ако запасите ви от вицове са на привършване, то в
Коментари Харесай

Супер яки вицове, които да разкажете на всички

Ако запасите ви от вицове са на изчерпване, то в тази публикация имаме няколко свежи оферти, с които може да ги допълните. Може да се посмеете и в процеса. Нека забележим по какъв начин това може да се случи: 

- Започнаха да ми се появяват старешки петна!

- Къде?

- По панталоните...

****

Бай Иван бил един елементарен служащ в една огромна българска компания. Един ден във компанията, в която работил щял да пристигна премиера на инспекция, с цел да види по какъв начин върви работата. Шефът наредил всички чиновници да си правят работата, по този начин, както всеки ден. В деня на инспекцията, колата на премиера спряла, слязъл от колата и когато видял бай Иван да разтоварва кашони, се развикал:

– Бай Иване! Бай Иване! Приятелю! – и се прегърнал с бай Иван. Шефът на компанията погледнал учудено, само че си замълчал.

Срещата с премиера предходна. След известно време Съединени американски щати сключила контракт с българската компания и президента на Съединени американски щати щял да пристигна на посещаване във компанията. Шефът на компанията отново споделил, че чиновниците би трябвало да си правят работата все едно нямало никого на посещаване. Започнали да кръжат хеликоптери над покрива на компанията, от тях накацали по стрехите снайперисти, пристигнали 20 коли, от които излезли мъже с автомати… защита огромна. Най- най-после пред входа на компанията спрял брониран джип и от него изкочил президента на Съединени американски щати. Разбутал защита и взел да вика:

– Bai Ivane! Bai Ivane! Where are you my friend? – и той взел да прегръща бай Иван и да го разцелува, който този път бил целия плувнал в пот и паяжини. На тази преживелица, шефа на компанията споделил единствено: “Ааааа.. ”, само че останалите си мисли запазил за себе си.

Минала и срещата с президента на Съединени американски щати. След 2 години, на Великден, шефът на компанията решил да отиде до Рим за Великден, поради Великденската проповед на папата. Решил да вземе със себе си и бай Иван, който към този момент 26 години, неуморно и безропотно си пренасял кашони, та решил да направи подарък на подчинения си. Отишли в Рим, папата почнал проповедта и по едно време се чуло:

– Бай Иване, бай Иване, разбрах, че си тук. Моля те, ела тук при мен.

Погледнал бай Иван шефа си, а той с опулени очи единствено му направил жест да върви.

Свършила проповедта, бай Иван си поговорил с папата и тръгнал да търси шефа си. Отишъл и видял навалица хора към началника му, който бил примрял. Когато пристигнал в схващане, бай Иван отишъл при шефа си и го попитал какво станало.

– Виж в този момент, бай Иване. От 26 години ти пренасяш в моята компания кашони. Когато пристигна премиера и взе да те прегръща… одобрих го. Когато пристигна президента на Съединени американски щати и взе да те прегръща и целува… добре, одобрих го. Но, когато отиде при папата и един китайски екскурзиант ме попита “Кой е оня човек до бай Иван ”… е тогава не устоях. 

****

- Дайте ми едно руло клозетна хартия.

- Казва се, тоалетна хартия!

- Добре де! И един сапун.

- Тоалетен ли?

- Нее, за лице...

****

- Шефе, вътре ли е?

- От три минути.

- Уау, какъв брой е дълъг!...

***

-Скъпи радиослушатели,днес тематиката ще бъде:

" Да призная ли на жена си, че съм ѝ изневерил? "

По тематиката ще приказваме с доктор Боздуганов,травматолог в „ Пирогов ”…

****

Чук, чук...

- Кой е?

- Любовта на живота ти!!!

- Лъжеш! Бирата не приказва...

***

- Кажете, бихте ли желали вашите деца да наподобяват на Вас?

- Не! За какво са ми идиоти в фамилията!

***

- Мамо, на какъв брой години би трябвало да стана, с цел да се прибирам, когато желая?
- Сине, даже татко ти още не е стигнал тия години!

**

Пиян мъж се прибира у дома и 40 минути си развързва връзките в коридора, като пада, пъшка и сумти, най-после се събул, постоял малко и безшумно псувайки, още веднъж почнал да се обува. В това време жена му се провиква:

- Къде още веднъж потегли, пияч трагичен? Целия ми живот унищожи, говедо...

Мъжът въздъхва и още веднъж се събува:

- Най-накрая! А аз си помислих, че съм объркал адреса.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР