Ако за тази година сме си пожелали да спрем цигарите,

...
Ако за тази година сме си пожелали да спрем цигарите,
Коментари Харесай

запалката, която ни помага да спрем цигарите


Ако за тази година сме си поискали да спрем цигарите, само че към момента не сме сигурни по какъв начин да го създадем, тази запалка може би е екстрата, от която имаме потребност.

Slighter е дело на ливанска компания, носеща същото име, и съставлява много футуристична запалка, която бе показана по време на CES 2019.

Запалката е снабдена с дребен екран и бутони и се свързва с мобилно приложение, като концепцията й е да ни помогне да спрем цигарите.

 Как да откажем цигарите
Как да откажем цигарите

Борбата е сложна, само че не трябва да се отхвърляме от нея

Дисплеят демонстрира по кое време и какъв брой постоянно палим цигари, а след надвишаването на избран дневен предел, запалката отхвърля да пали .

Джаджата изпраща детайлни данни по отношение на нездравословния ни табиет към мобилното приложение, които по-късно можем да споделим със фамилията и приятелите си, с цел да ги приобщим към битката ни за отричане.

Програмата следи и ни осведоми за парите, които спестяваме или харчим за цигари , а това е мотивиращ фактор за много от пушачите.

 Какво се случва, когато откажем цигарите
Какво се случва, когато откажем цигарите

Истината не е по този начин розова

Чрез приложението можем да си слагаме цели за по-малко цигари дневно или за икономисване на пари, а то от своя страна ни дава препоръки и хрумвания по какъв начин да ги реализираме.

Запалката наподобява много атрактивно и ще се появи на пазара през лятото на тази година, а цената й ще е 129 $.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР