Ако за днес (17 април) синоптиците отправят , то какво

...
Ако за днес (17 април) синоптиците отправят , то какво
Коментари Харесай

Апокалиптична буря удари Дубай, затвориха най-натовареното летище в света

Ако за през днешния ден (17 април) синоптиците насочат, то какво ли можем да кажем за случилото се в Дубай и района през миналите дни.
               

Финансовият център на Близкият изток безусловно бе неподвижен от мощните апокалиптични стихии, провокирали от своя страна ужасяващи наводнения в Обединените арабски емирства и ОАЕ .

Обстановката сигурно не е нещо, което е постоянно срещано по тези географски ширини и евентуално това е повода за фрагментите, които може да видите.

Търговските центрове в Дубай - Dubai Mall и Mall of the Emirates пострадаха съществено от наводненията, а на най-малко една от станциите на метрото, водата стигаше до глезена на човек.



Същата бе обстановката и в региона на богатите на нефт емирства, в които дъждът също е много извънредно събитие. Бурята, която връхлетя Персийския залив обаче, взе и жертви в Оман, където починаха минимум 18 души.

Дори най-натовареното интернационално летище в света във връзка с потока от пасажери, бе затворено за половин час, като анулира над 50 полета . Вижте в прикачените видеа и галерията защо става дума и не забравяйте да си вземете чадъра през днешния ден...

It’s getting worse!
— Amena Bakr (@Amena__Bakr)
Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР