Ако ядете резен лимон вечер преди лягане, тогава след две

...
Ако ядете резен лимон вечер преди лягане, тогава след две
Коментари Харесай

Лимонът е плодът, който трябва да се яде вечер

Ако ядете комат лимон вечер преди лягане, тогава след две седмици можете да видите, че талията и бедрата ви видимо са понижили обиколката си

Един от най-полезните плодове оказва помощ за бързо намаляване и укрепване на имунитета, в случай че се употребява вечер.

Всеки знае, че лимонът оказва помощ за подсилване на имунната система по време на настинки. Но се оказва, че този плод има още едно скъпо качество – с помощта на него можете да отслабнете. Как да реализираме това, разкрива диетологът доктор Марина Сорокина, предава.

" Ако ядете комат лимонвечер преди лягане, тогава след две седмици можете да видите, че талията и бедрата ви видимо са понижили обиколката си. Това се дължи на обстоятелството, че лимонът форсира всички метаболитни процеси, усъвършенства метаболизма. По този метод се форсира загубата тегло. Лимоновият сок интензивно изгаря признатите денем калории ", изяснява специалистът.

Как да реализираме най-хубав резултат?

За да се отървете бързо от непотребните килограми, ще бъде задоволително да ядете няколко резена от този цитрус вечер. Но още по-добре и по-здравословно е да изстискате сока от него и да го разредите в чаша топла вода.

За тези, които не обичат киселото, диетологът предлага към напитката да прибавят малко мед, който също е потребен за здравето.

Също по този начин е значимо да спазвате и следните защитните ограничения: незабавно откакто сте консумирали лимон, би трябвало да измиете зъбите си или най-малко да ги изплакнете с вода. В противоположен случай киселината ще унищожи емайла.

Кой не би трябвало да ползва този способ за намаляване?

Ежедневният банкет на лимон е противопоказан за хора с гастрит, както и за тези, които имат болести на венците и кариес. Киселината форсира процеса на разрушение на зъбния гланц. В случая е по-добре да се заложи на спорт, както и на замяната на едно главно хранене с плодова салата или порция варени зеленчуци.

*Важно: Статията не замества уравновесеното хранене и консултацията със експерт!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР