Ако всички предавания на Николаос Цитиридис бяха като последното му,

...
Ако всички предавания на Николаос Цитиридис бяха като последното му,
Коментари Харесай

Цитиридис се подигра с Нана, Орлин Павлов, Рачков и Слави

Ако всички излъчвания на Николаос Цитиридис бяха като последното му, той сигурно нямаше да падне от ефир. Това евентуално са си споделили доста фенове, които са гледали прощаването на комика със шоуто по bTV след четири сложни години. В последния си ефир Цитиридис си разреши това, което не виждахме постоянно от него.

Гости бяха не инцидентни поп фолк сензации, а легендата Цветана Манева и постоянно забавния Юлиан Вергов. Като същински комедиант, Николаос се развихри в действителност като за последно, а откриващият му монолог беше цялостен със жлъч освен към bTV, само че и към Българска национална телевизия и Нова телевизия. Цитиридис искрено осмя “трите национални ” за политиката им към излъчвания и водещи.

“Този ефирен сезон понесе доста загуби. Не забравяйте Орлин Павлов, който към този момент не води “Събота вечер ”. Нана си потегли от “Съдебен спор ”, Ромина си потегли от “На кафе ”. Диана Любенова си потегли от “Тази събота и неделя ”, а Цветанка Ризова се омъжи! ”, разгласи Николаос, а публиката изпадна в въодушевен смях.



Важно е да се означи, че новината за сватбата на водещата на “Лице в лице ” се завъртя по светските издания, само че не е доказана публично.

“Не загатвам Хекимян, тъй като приказваме за загуби, реално… ”, акцентира Цитиридис.

“Мавриков ще ни надживее всички! ”, с този възклик приключи тирадата си водещият.

Николаос не пропусна да си заяде с Рачков и със Слави

Цитиридис си направи откровена подигравка и с най-популярните лица на вечерното шоу като род и нас. Той изясни, че доста хора са го карали да приключи шоуто като предложения Слави Трифонов или Димитър Рачков за посетители.

Комикът пусна за сметка на това идиотско анимационно клипче, показваща сходна обстановка, в която съперниците му бяха наречени Плешо и Смешо.

Цитиридис приключи отмъщението си към bTV като поръча в студиото най-скъпата пържола със злато с цел да почерпи музикантите от бенда си. Тя пък беше вкарана на поднос от “лошото момче ” в “Мастършеф ” началник Кустев.

“1500 тука, 3000 във Велинград ”, разяснява Кустев за цената на почерпката, която музикантите ядоха показно с ръце.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР