Ако всички болни бяха като Филип Буков, лекарите щяха да

...
Ако всички болни бяха като Филип Буков, лекарите щяха да
Коментари Харесай

Филип Буков с болното сърце скочи с парашут

Ако всички заболели бяха като Филип Буков, лекарите щяха да останат без работа. Актьорът, който единствено преди дни припадаше и береше душа в Доминикана като участник в шоуто на Би Ти Ви „ Сървайвър ”, оздравя с гневна скорост и дори към този момент съумя да скочи с парашут. А сякаш имаше блокаж на дясната сърдечна клапа...
 

На хората с проблеми със сърцето нормално се предлага да не се товарят с непотребни интензивности, само че очевидно това не важи за тези, които са получили блокаж на дясната сърдечна клапа, както Филип Буков. Вместо да се пази най-малко месец откакто го пуснаха от болница, артистът се похвали, че е „ разкрил сезона ”, като е скочил с парашут. Много почитатели откровено се възхитиха на куража на звездата, за който още в сериала „ Татковци ” продуцентът Евтим Милошев призна, че постоянно е на нокти да не направи някоя нелепост.

Филип е вманиачен почитател на всичко, което може да се назова „ рисков спорт ” . Мотори, скокове с бънджи, тежки планински преходи и маратони за него са като детска игра. Доскоро обаче сякаш беше изцяло здрав, а в този момент се твърди, че сърцето му било повредено от глада и тежките условия в „ Сървайвър ”. Много хора се изплашиха, че може да си навреди още повече, скачайки с парашут. „ Лекарите споделиха, че няма проблем ”, твърди обаче Буков в отговор на почитателка, която го пита непосредствено дали сходни действия са нездравословни за него. Явно клапата не е чак толкоз повредена, колкото се тормозят фенките на Буков.

Междувременно артистът не може да се обърне от работа, откогато се върна от „ Сървайвър ”. Както „ Уикенд ” писа, още преди да тръгне за Доминикана, той имаше уговорени задължения с представления на шоуто „ Петък вечер ”, в което взе участие дружно с другите „ бащи ” – Стоян Дойчев, Христо Пъдев и Павел Иванов. Проблемът със сърцето услужливо се появи в точния момент, с цел да върне артиста в България преди представленията. Много хора се усъмниха, че той може да е симулирал припадъците и заболяването си, а в действителност авансово да се е уговорил с продуцентите да го върнат след 3-седмичен престой в Доминикана. Буков отхвърля, само че след скока с парашут ситуацията става още по-съмнително. „ Ех, момче, ех, луда главо, за къде си се разбързал, животът е пред теб ”, пита в обществените мрежи една от почитателките. А Филип дава отговор: „ Няма за къде да се бавя ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР