Ако всеки в Бургас дари само по 4 лв., нужните

...
Ако всеки в Бургас дари само по 4 лв., нужните
Коментари Харесай

Малката Амая се нуждае от ново сърце, за да живее - помогнете

Ако всеки в Бургас подари единствено по 4 лева, нужните за комплицираната трансплантация средства - 750 000 лева, ще се съберат единствено за ден

Амая е едвам на 2 годиники, само че се нуждае от комплицирана трансплантация на сърце, с цел да живее. Необходимата за интервенцията сума е непостижима за родителите - 750 000 лева Сами те няма по какъв начин да се оправят със събирането на средствата и по тази причина имат потребност от вашата помощ. Добри хора към този момент са подели идеята и са я нарекли .

Този уикенд в Бургас ще се проведат няколко събития, които ще целят да стимулират бургазлии за положителната идея. В неделя се провежда благотворителното тичане „ Щафета на положителното ”. То ще започва от 10 ч. на 25 февруари от паркинга до бариерата за пътя към Солниците. Всеки, който реши да взе участие, може да се включи и с подаяние за лекуването на дребната Амая, с цел да може да живее тя втори живот. Маршрутът на бягането ще стартира от паркинга, ще премине през крайбрежната алея, стигайки до Морското казино и ще завърши по противоположния път на старта.

Тези, които желаят да се включат, само че ще са възпрепятствани, могат да го създадат ден по-рано - в събота. Отново от 10 ч. на Пантеона ще се организира обичайното съботно тичане от 5 км.

След него кутията за дарения ще се премсти в „ Парк Арена ” ОЗК в жк „ Славейков ”, където ще се организира шампионат по плуване.

Ако желаете да дарите без да се включвате в спортните начинания, можете да го извършите и по банкова сметка. Данните са:

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG41BUIN95611000707352

Нека се има поради, че в случай че всеки в Бургас подари единствено по 4 лв., средставата могат да се съберат още на следващия ден, а дребната Амая да получи нов късмет за живот, с ново сърце.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР