Ако все още се чудите за кого става въпрос, има

...
Ако все още се чудите за кого става въпрос, има
Коментари Харесай

10 неща, които не знаехте за Ариана Гранде

Ако към момента се чудите за кого става въпрос, има два разновидността – или сте почитател на различен жанр в музиката, или ЕГН-то си е споделило думата (или пък жаждата за огромна студена бира). Певицата е top измежду младежите, а песните ѝ са grande фикс идея в YouTube.

Милиони лайкове, милиони гледания и хиляди опити за подражателство от прохождащи влогъри. Красива, нежна и същинска енергийна вихрушка на сцената. Гласът ѝ може да впечатли и най-големия дилетант, а даже и тези, чиито музикални желания са надалеч от модерната поп музика.

„ 7 rings “, „ Thank U, Next “, „ Side to Side “ с Ники Минаж… И без да сте огромен почитател, няма метод да не сте чували от радиото: I want it, I got it, I want it, I got it… А може би даже сте си припявали този текст, до момента в който си избирате някоя нова облага за дрешника? Gee, thanks, just bought it!

Колко неща (освен най-известните) знаем за Ариана Гранде? Не доста, нали? Подбрали сме ви 10 забавни и не чак толкоз известни обстоятелството за изпълнителката, с цел да хвърлим малко повече светлина върху личността ѝ и това, което я прави толкоз харесвана. Да забележим.

1. Има впечатляващи вокални качества

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jul 8, 2019 at 9:13pm PDT

Това може да ви звучи напълно разумно, само че тук въобще не става дума за потенциала на един средностатистически поп реализатор. Критиците съпоставят вокалния диапазон на Ариана Гранде с този на Марая Кери. Дори и да не доближава изцяло опциите на Кери, Гранде има извънреден певчески гений, надхвърлящ упованията.

Казват, че е една от актуалните изпълнителки, които се оправят брилянтно с пеенето онлайн, а знаем, че това е една от най-трудните задания за артистите на сцената. Талантът ѝ несъмнено е голям!

2. Обича животните повече от някои хора

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Mar 29, 2019 at 10:00am PDT

Певицата е признавала, че обича животните повече от хората даже. Обожава кучетата и вкъщи си има няколко пухкави любимеца от този тип. Занимава се с подкрепяне осиновяването на бездомни животни и моли за положително отношение към тях. Харесва ѝ да се снима с кученцата в своя Instagram профил.

3. Косата, вързана на опашка, е…

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Mar 6, 2019 at 7:52pm PST

Емблематичната ѝ конска опашка има своята история. През 2014 година, Ариана употребява платформата на Instagram, с цел да изясни за какво върви толкоз постоянно с вързана коса. В продължение на четири години, тя редовно я боядисва в алено за ролята си в сериала „ Викторично “. Това изтощава косата ѝ и тя се принуждава да измисли метод да го прикрие. Интересно по какъв начин хората се вглеждат в такива неща и карат известните персони да дават пояснения за всичко. Е, очевидно това е цената на славата.

4. Брат ѝ е педераст и не го крие

A post shared by Frankie James Grande (@frankiejgrande) on Jun 25, 2019 at 9:12pm PDT

Франки, братът на Ариана Гранде, е открит педераст. Поради тази причина певицата е ревнив бранител на правата на хората с друга полова ориентировка. Възмущава се на неналичието на приемливост към тях и споделя, че напряко полудява, когато някой се подиграва на сексуалността на брат ѝ или на някой от приятелите ѝ.

Между другото, можете да прочетете „ Ние сме нашият мозък “ от Дик Сваб. Там сносно е обяснено за какво не трябва да се подиграваме на хората с друга полова ориентировка. За всичко има научно пояснение и е добре да бъдем осведомени и да бъдем малко по-толерантни.

5. Ариана обича нощното къпане

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jul 12, 2018 at 9:00pm PDT

Кой не обича плажа?! Гранде обаче има и своята персонална причина – отгледана е във Флорида и е огромен почитател на всичко обвързвано с океана и неговите жители. Обожава да се къпе нощем, тъй като тогава е безшумно, а преживяването е извънредно релаксиращо. Няма спор, нощното къпане работи като терапия.

6. Висока е 1.53

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 29, 2019 at 10:00am PDT

Сигурно сте забелязали в някой от клиповете ѝ, че гласовитата млада дама е миньонче. Не от тези жълтичките, кръгли човечета, които познаваме добре от анимацията. А от тези сексапилни дребнички дами, които наподобяват на кукли. В последна сметка, размерът има значение, само че кой размер? И ние мислим по този начин, всичко е релативно!

7. Пада си по високи токчета

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jul 17, 2019 at 10:05am PDT

Всяка жена се усеща някак по-красива и женствена, когато е на висок ток. Фигурата е издължена оптически, а звукът от потракването на обувката основава чувството за романтика. Поп идолът е огромен обожател на високите токове и даже се старае да върви на пръсти, когато не е обута. Възможно е тази обич да се е зародила поради височината ѝ, само че почитателите сигурно ще се съгласят, че тя не е никакъв проблем. Все отново, скъпите дарове са в дребни опаковки.

8. Гранде имитира чудовищно добре

Може да имитира Селин Дион, Бритни Спиърс, Дженифър Лорънс и даже бебе коза. Примери за това можете да откриете в някои от епизодите на шоуто на Джими Фалън. Струва си да им хвърлите едно око (или ухо).

9. Обича да чете и е огромен почитател на Хари Потър

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on May 14, 2019 at 8:29pm PDT

Не е никаква изненада, че човек на изкуството, каквото е музиката, има афинитет и към четенето. А каква по-добра хартиена компания, с изключение на някой от романите на Роулинг? Някои ще кажат, че поредицата е детска или написана в обикновен жанр. Може би тук е моментът да вместим още един любопитен факт, който обаче не визира директно нашата ранглиста. Дж. К. Роулинг в действителност е публицист, който е считан за занаятчия на перото. Ако желаете да се убедите в това, както е направила Ариана, по-добре прочетете поредицата в оригинал. Така ще се докоснете до същинския жанр на авторката.

10. Има съвсем 40 милиона почитатели в YouTube

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Apr 22, 2019 at 11:37am PDT

Както към този момент споменахме, Ариана Гранде има голяма поддръжка от страна на почитателите. Каналът ѝ в YouTube има внушаващ брой почитатели – съвсем 40 милиона. Някои се борят за няколко хиляди… Предполагаме, че изпълнителката не е била принудена да измисля способи да притегля публика. Само един звук, един куплет и към този момент си запленен. Ами, хайде, слагайте слушалките и Thank U, Next.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР