Ако все още се чудите какво може да подарите този

...
Ако все още се чудите какво може да подарите този
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa със супер промоция за Св. Валентин: купете карта, получете втора безплатно!

Ако към момента се чудите какво може да подарите този Св. Валентин, изберете най-универсалния подарък – здравето!
Pulse FitnessSpa Ви дава опция да закупите карта за веригата за интервал от 2 до 12 месеца и да получите втора карта изцяло гратис!
Втората карта е с двумесечна дълготрайност и може да бъде за всеки, който изберете – обичан човек, родственик или другар. Освен това тя може да бъде задействана и в ден, друг от деня на закупуването на първата карта. 
От начин на живот веригата пускат в продажба 100 карти от тази промоция. Офертата е годна до 14.02 или до привършване на количествата.
Можете да заявите своето участие по 3 метода:
На място във всеки от обектите На телефон 0700 44 044 Онлайн на, в случай че желаете да сте сигурни още в този момент, че ще съумеете да се възползвате от предлагането „ Целта ни е да подтикваме повече хора да стартират да спортуват. Няма нищо по-ценно от здравето. “ – разясняват от веригата. Освен всичко друго този вид интензивност ще даде опция на хора, които не желаят да стартират да вървят на фитнес сами, да посещават спортните клубове със собствен непосредствен и по този метод последователно да добият убеденост в залата.
Абонаментът е целодневен и дава достъп до всички Pulse FitnessSpa клубове в града, в който е закупена картата. Услугите на веригата са фитнес, спа и групови занимания. До всичко това може да получите достъп единствено с една карта, която в този момент е единствено на разстояние от Вас.
 
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР