Ако все още се чудите как и защо най-угоените соросоиди

...
Ако все още се чудите как и защо най-угоените соросоиди
Коментари Харесай

Петьо П. Блъсков скочи срещу Атанас Чобанов: Целта е да бъде отстранен Иван Гешев - последният човек, който стои между Прокопиев и тоталната либерална диктатура

" Ако към момента се чудите по какъв начин и за какво най-угоените соросоиди започнаха ненадейно да се " опасяват за живота си ", да знаете - както и циркът с Ицо хазарта, и това е част от войната на Прокопиев против Гешев. " Това написа в профила си във " Facebook " Петьо П. Блъсков. Поводът е недоволството на журналиста Атанас чобанов, че е бил заплашван.

Ето какво написа Петьо П. Блъсков в обществената мрежа:

Ако към момента се чудите по какъв начин и за какво най-угоените соросоиди започнаха ненадейно да се " опасяват за живота си ", да знаете - както и циркът с Ицо
хазарта, и това е част от войната на Прокопиев против Гешев.
След като прокуратурата запорира 220 000 000 Евро на олигарха, който посредством двете си частни партии Политическа партия ПП и Демократична България овладя изцяло страната, не са пожалени средства и способи за кавга с основния прокурор.
Както " Хазарта " нямало да каже кой го заплашва " на Гешев ", по този начин и Чобанов нямало да каже.
Утре и нежното момченце от СОС ще се изясни в ненавист против неприятния Гешев и заедно по-късно ще декламират, че в страната на Гешев господстват имагинерни " мутри ", които ги " заплашват ".
С какво и защо ние няма да узнаем.
Тайна е. Ще я разкрият, вероятно, единствено на прокурор конфигуриран от Прокопиев.
Целта е една - да бъде отхвърлен последният човек, който стои сред Прокопиев и тоталната демократична тирания.
свързани новини30924преди 2 часа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР