Ако все още нямате една базова бяла риза в гардероба,

...
Ако все още нямате една базова бяла риза в гардероба,
Коментари Харесай

Задължително в гардероба – бялата риза и 4 начина как да я носим

Ако към момента нямате една базова бяла риза в дрешника, какво чакате?

Не единствено този сезон, ами май цялата година ще си бъде годината на бялата риза! Класическа, леко оувърсайз в дължини и размер, асиметрична и доста разчупена – изборът е напълно ваш. А по тази причина по какъв начин да я комбинирате, вижте няколко страхотни хрумвания в новото видео от канала Natali’s Beauty.

ТРИКОВЕ, С КОИТО ДРЕХИТЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТ ПО-СКЪПИ - СНИМКИ

В офиса

Бялата риза най-често асоциираме с работното всекидневие. Но даже и в него има място за малко по-интересни визии, хващайки съществени детайли и заигравайки се с тях. Например, дано ризата бъде с 1-2 размера по-голяма, а полата да има забавен детайл в региона на кръста – блестящ черен колан върху стилната класическа черна материя. Чифт готини очила и комфортни обувки с акцент и сте подготвени.

Ако работната среда пък ви разрешава, избягайте от скучното черно и се спрете на по-различен цвят, а в случай че сте задоволително смели – дано полата е кожена и дълга. Но даже и да не обичате да рискувате – типичен панталон и сако са положителната причина да изглеждате зашеметяващо.

Модни трикове, с които облеклата ви ще наподобяват по-скъпи

Последен вик на модата са двойните дънки

За обичания човек

Бялата риза напълно сполучливо може да откри място и в аутфит за сантиментална среща. Разкопчайте някое и друго копче и комбинирайте с пола на флорални претекстове, или изберете пола със секси цепка, която да разкрие прелестните ви крайници.

Женските облекла, които мъжете ненавиждат

Петък вечер

Дори празненствата са по-добри с бяла риза! Представете си композиция от необятна риза с блестящи детайли по джобовете и ултракъси панталонки задачите общити с пайети. Разбира се, в случай че не си падате по блясъка, панталонките могат да бъдат дънкови. А за какво пък да не комбинираме бялата риза с мини пола в ослепителен цвят и за добълнение още един ослепителен цвят по обувките и чантата.

Ето какво мъжете ненавиждат да виждат

По спортен екип и токчета. Новата мода измежду звездите

През уикенда

И в случай че си мислите, че ризата намира място единствено в корпоративния свят, помислете отново! Почивните дни са тук, а обичаният дънков гащеризон и блейзър напряко подканват да си облечете готината риза. Джинсите вид my boyfriend jeans също, както и секси дънките, които акцентират луксозните ви бедра.

А в случай че смятате, че една бяла риза би ви била прекомерно скучна, макар, че е съвременна, можете да се спрете на такава, която повече ще приляга на стила ви. Има доста оувърсайз кройки, както и асиметрични такива с съвременен флорален претекст, готини разновидности с нашивки или други цветни петна.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР