Ако все още не знаем, Кендъл Дженър е дългогодишен любител

...
Ако все още не знаем, Кендъл Дженър е дългогодишен любител
Коментари Харесай

Когато Кендъл Дженър лежи съвсем гола върху... кон

Ако към момента не знаем, Кендъл Дженър е дълготраен фен на конната езда. Моделът е споделяла, че доста обича животните, а язденето е било измежду обичаните ѝ занимания. Практикувала го е в продължение на 10 години и даже е считала, че ще стана професионален ездач, а по-късно ветеринар.
 Когато Кендъл Дженър не носи нищо под дънковото си яке
Когато Кендъл Дженър не носи нищо под дънковото си яке

В следващата гореща акция за Calvin Klein

Това описа Кендъл пред Harper`s Bazaar през 2016 година Но ориста, какато е ясно, е имала други проекти за нея и тя се озовава в стилната промишленост, трансформирайки се в извънредно сполучлив модел. При това за всички - от линията за оформяне Skims на сестра ѝ Ким до международни марки като Calvin Klein. А в този момент тя има опцията да съчетае двете си пристрастености - моделството и конете - за новата фешън акция на Stella McCartney.

Ето за какво Кендъл се впусна в красива и въздействаща фотосесия из равнините на местността Камарг в Южна Франция, известна с обитаващите я бели понита. И несъмнено, резултатът е извънреден - поради опита на Дженър в ездата и грижите за животните, който я трансформира в идеалното лице на акцията.

" Знаех, че момичето на за този сезон би трябвало да обича конете толкоз, колкото и аз ", споделя дизайнерката на едноименната марка за последната си сбирка. " Кендал язди от дете, също като мен, и има лично ранчо. И е извънредно спокойна към тези чувствителни същества. "

Кампанията показва Дженър в редица изящни пози, паралелно до стадото, представяйки най-новото от известната английска фешън линия. А последната е известна с това, че не съдържа скотски артикули. Иновациите на Маккартни в региона на веган материалите този сезон включват кожа, основана от боклуци от грозде и ябълки и аксесоари, направени от мицел на гъби.

" Колекцията е направена от 92% съзнателни материали, което я прави най-отговорното предложение на дизайнерката Стела Маккартни досега ", настояват от марката.

Кампанията потвърждава и, че да бъдеш фен на животните в света на модата може да бъде също толкоз блестящо, колкото и етично. И в случай че погледнем фрагментите с, ще се убедим в това. Особено впечатляващ е трагичният миг, в който моделът лежи на гърба на едно от понитата в сумрака, носейки единствено чифт високи до бедрата ботуши и подобаваща чанта.
 Кендъл Дженър отново е секси по бански
Кажи къде ти влиза пясъкът на плажа... или следващата секси фотография на Кендъл Дженър

Моделът отново предизвика почитателите си

Когато една известна марка, която демонстрира угриженост към природата, един отличен ездач и стадо бели коне се обединят, резултатът няма по какъв начин да не е извънредно хубав и естетически изискан, уверени са от InStyle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР