Ако все още не сте разбрали, Сара Джесика Паркър се

...
Ако все още не сте разбрали, Сара Джесика Паркър се
Коментари Харесай

Моля?! Кари и Тузара може да се разделят в новия сезон на „Сексът и градът“

Ако към момента не сте разбрали, Сара Джесика Паркър се връща в страхотните обувки на Кари Брадшоу! Точно по този начин, скоро ще можем да гледаме продължението на „ Сексът и градът “ по HBO Max с новото име „ And just like that “ (И просто така).

Признаваме си, че останахме надълбоко разочаровани от обстоятелството, че. Американски медии допускат, че една от аргументите за това може да е омраза сред актрисата и Сара Джесика Паркър.

И просто по този начин, през последните месеци актьорите си играят с търпението ни и споделят любопитни фрагменти от снимачната площадка. Самия Крис Норт (Тузара) разгласява тази фотография от формалния му профил в Instagram с изложение Като в положителното остаряло време “.

Както някои от вас изобретателно подчертаха, без Саманта „ Сексът и градът “ ще е просто „ Градът “, само че въпреки всичко можем се настроим оптимистично и да се опитаме да отгатнем какво ни готвят както към този момент познатите участници в сериала, по този начин и новите мистериозни лица, които виждаме на изтеклите фрагменти.

Нека обърнем внимание да вземем за пример на тези фотоси:

Любовната сюжетна линия на Кари и така наречен Mr. Big е една от най-емблематичните както за сериала, по този начин и за двете елементи на кино лентата, само че може би е напът да се разпадне?

В продължението очевидно ще забележим по какъв начин Брадшоу е на разходка с нов тайнствен персонаж (изигран от артиста Джон Тени), която приключва с нежна целувка:

Най-запалените почитатели към този момент спекулират, че това ще бъде новият мъж в живота на основната героиня, откакто по непотвърденa информция Тузарa ще почине (съдейки по сцените от заравяне, които изтекоха в интернет пространството, като друга догадка е гибелта на Саманта, защото Ким Катрал няма да се появи в сериала).

Според друга прогноза Кари и актуалният ѝ брачен партньор ще се разведат поради „ непреодолими другия “, само че виждаме, че тя към момента носи халката си.
 10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка
Е, без значение от другите отзиви по въпроса, общото сред всички нас е огромното неспокойствие, с което чакаме новите епизоди на сериала „ Сексът и градът “ след 17-годишно спиране!

А в това време ние продължаваме да следим за нови открития, свързани със снимачния развой, и ще ви осведомяваме за всяка нова любопитна детайлност.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР