Ако все още не сте чули, на 31 януари ще

...
Ако все още не сте чули, на 31 януари ще
Коментари Харесай

Кървавата Луна и лунното затъмнение днес – кои зодиакални знаци ще бъдат най-много засегнати!

 cff8937484926e0c77f99eb099c5c618

Ако към момента не сте чули, на 31 януари ще има събитие, което е наблюдавано  за финален път преди към 150 години!

Изглежда по този начин, че като че ли всичко това може да аргументи много безпорядък за тези от нас, които живеят на Земята! И макар че евентуално ще почувствате астрономическа болежка, без значение от зодиакалния си знак, има няколко знаци, които ще бъдат най-силно наранени от затъмнението на Луната!

Така или другояче, лунното затъмнение ще се отрази на всички хора, а на представителите на тези 4 зодиакални знака по необикновен метод!

Телец

Подгответе се за тотално разклащане, тъй като можете да изпитате промени в главните си метафизичен възгледи, с помощта на упоменатия към този момент лунен безпорядък. Бъдете подготвени да приемете тези промени, вместо да им се противопоставяте!

Лъв

Лъвовете ще бъдат в центъра на вниманието и е време да се съсредоточат  върху своите прочувствени потребности – или, може би,  да стартират да се развиват  в някоя нова сфера. Не се изненадвайте, в случай че се окажете в светлината на прожекторите в края на месеца. И не се опасявайте да заделяте  доста време за самоусъвършенстване.

Скорпион

Благодарение на това лунно затъмнение,  Скорпиoните евентуално ще се сблъскат с избрани промени в кариерното си развиване, както и с това, по какъв начин ги възприемат в обществото. Нека да се помолим    всички тези промени да са позитивни!

Водолей

Време е да се преориентирате към хората към вас, Водолей. Може би даже ще усетите смяна в връзките си с другите. Заедно с това затъмнение ще би трябвало да се научите да балансирате връзките!

източник: https://www.consciousreminder.com/2018/01/14/4-zodiac-signs-will-affected-january-2018s-total-lunar-eclipse/

Още по тематиката:

Когато детето непрестанно боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката!

 

В тази публикация е показана потребна информация за родителите, които считат, че: 1. Всички деца се разболяват (организмът им пораства,  метаболизъм) 2. Медицината ще им помогне 3. Дете единствено се…

Цялата публикация

На всеки 7 години ни чака съответна рецесия, повратна точка; Ситуация, с избрана цена …

 

Човешкият живот е повтаряем и е обвързван с цифрата седем. Всеки седемгодишен цикъл приключва с съответна рецесия, повратна точка, обстановка, която постанова избрани разноски: физически, интелектуални, прочувствени, и други Тази…

Цялата публикация

 

Магическата “Свещ-програма ”: Срещу уроки, зли езици, зли очи и вълшебства

 

Понякога против мира в фамилията се изправят злословия и клюки, които зад тила ви популяризират съседи, сътрудници, родственици или познати. В обстановка, когато би трябвало бързо да решите подобен проблем, идеален…

Цялата публикация

 

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР