Ако връзката ви не върви наникъде, вероятността да сте се

...
Ако връзката ви не върви наникъде, вероятността да сте се
Коментари Харесай

Ето 5 типа мъже, в които никога не трябва да се влюбвате

Ако връзката ви не върви наникъде, вероятността да сте се обвързали с вид мъж, с който не е трябвало да губите времето си, е огромна. Има доста разнообразни аргументи, заради които мъжете изпитват компликации в обвързването. Колкото по-рано осъзнаете с какъв вид мъж се срещате, толкоз по-лесно ще ви е да откриете щастието в любовта. Има някои видове мъже, които в никакъв случай не съумяват да се преборят с вътрешните си демони, подтикващи ги да се затрудняват да открият здравословна връзка.
Най-погрешното, което можете да извършите, е да се пробвате да ги измененията. Може да ви се желае да им помогнете да преодолеят демоните си, да се оправят със страховете си или да се научат да отдават сърцето си абсолютно. Грешите, в случай че смятате, че някой с изключение на тях самите е в положение да ги промени. Няма нищо по-лошо от загубата на време с неверния човек. Това ще ви попречи точно да срещнете точния сътрудник, с който да сте щастливи в любовта.
Кои са видовете мъже, с които вероятността да имате щастлива връзка са малко и с които е добре въобще да нямате връзка?

1. Маминото синче.
Ако се надявате, че ще изкорените привързаността на колегата си към майка му, която дълго и усърдно е работила, с цел да го държи под крилото си във всеки смисъл, доста се лъжете. Мамините синчета си остават такива за цялостен живот. С подобен мъж е мъчно да се обвържете пълноценно, тъй като майка му постоянно ще бъде някъде там към вас и ще се намесва във връзката ви даже от разстояние. Нейното въздействие ще оказва напън върху връзката ви. Вие постоянно ще сте на второ място. Мамините синчета постоянно имат проблеми с обвързването, тъй като концепцията за съвършената жена до тях минава на първо място през идеализираната визия за майка им.

2. Неангажиращият се мъж
Някои мъже изпитват смут, когато връзката стартира да се развива в по-сериозна посока. Ако някой мъж каже на глас, че не желае да се обвързва, повярвайте му. Не се опитвайте да го измененията и не се надявайте, че току-тъй ще си промени мнението поради прелестната ви персона и голямата си обич към вас. Дори подобен вид мъж да е влюбен във вас, той постоянно ще изпитва компликация да ви отдаде напълно сърцето си, да ви отдели цялото време на света или да е постоянно до вас, когато ви е необходим.

3. Играчът
Един от видовете мъже, с които сигурно е добре да избягвате обвързване – това е играчът. Никога не може да сте сигурни, че ви е правилен. Никога не можете да сте сигурни, че не ви върти на пръста си, до момента в който върти още куп дами. Такива мъже постоянно знаят какво да кажат, с цел да ви омаят. Дори да се усъмните в него, той ще откри метод да замъгли преценката ви и да ви разколебае в подозрението ви. Играчите просто не желаят сериозна връзка. Не се опитвайте да разберете характерната му уплаха към обвързването. И не се надявайте, че за вас ще направи изключение.

4. Нарцисът
Нарцисите са хора, които имат проблеми с егото, а от време на време имат и социопатични пристрастености. Те не се обвързват същински с никого с изключение на със себе си. Често може да объркате нарциса с неангажиращия се мъж или с играча, само че нарцисите несъмнено са по-опасният типаж мъже, с които е добре в никакъв случай по никакви аргументи да нямате връзка. Нарцисите могат да ви причинят съществени прочувствени проблеми и даже да ви доведат до меланхолия, комплициране, загуба на достолепие, самочувствие, самонадеяност. Ако усетите, че имате връзка с нарцис, по-добре бягайте допустимо най-скоро.

5. Мъжът, който не намира време за вас
Има един вид мъже, които ви твърдят, че са влюбени във вас, само че връзката ви е най-вече в писмена форма. Пишете си известия, излизате по срещи, само че с него в никакъв случай не можете да си извършите проект. Той ви търси, когато реши, че е свободен за вас. Никога не излизате на среща, когато на вас ви е комфортно или когато и където вие сте предложили. Той постоянно анулира срещите ви в последния миг или се извинява, че не може да приказва в този момент по телефона. На думи е доста влюбен, само че дейностите му демонстрират напълно друго.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР