Ако внезапно желанието му да бъде с теб рязко изчезне,

...
Ако внезапно желанието му да бъде с теб рязко изчезне,
Коментари Харесай

Кои качества най-силно отблъскват мъжете

Ако ненадейно желанието му да бъде с теб внезапно изчезне, ние дамите по-скоро сме склонни да си разбираем това с неговите дефекти, в сравнение с да признаем истината – има неща в нашето държание, които може да са го предиздвикали да си бие камшика. Има неща, които са извънредно непривлекателни за мъжете, даже да не желаеме да си го признаем. Ето някои от тях.

Ниско самочувствие

Самоуверената жена е секси жена. Не тази, която тъне в комплексите си и изпада в моменти на мъжество.

Материализма

Свестните млади мъже не гледат добре на това, че се интересувате най-много от това, какъв брой пари изкарват или каква кола карат. Всеки си мечтае за избран метод на живот, само че в една добра връзка не трябва да се пробвате да се възползвате от неговото положение.

Клюкарстването

Да, ние дамите си го обичаме, а мъжете са изцяло наясно, че имаме предпочитание да си описваме какво се случва в персоналния живот на всякакви другари и сътрудници. Но в случай че прекалите с клюкарстването и детайлностите към свадите на други хора, това по-скоро ще го раздразни.

Лошото ръководство на финансите

Когато сте в сериозна връзка и мислите за общо бъдеще, не е добре, в случай че похарчите цялата си заплата за нова чанта, парфюм или обувки. Разумното и положителното ръководство на финансите демонстрира, че имате съществени планове и сте подготвени да споделите всичко дружно.

Флирта

Няма по какъв начин на сериозния ви сътрудник да му харесва, в случай че си позволявате да флиртувате с мъжете, които срещате. Това е знак, че се интересувате повече от „ играта “, в сравнение с от желанието да създадете сериозна връзка с него.

Липсата на упоритост

Всеки човек би трябвало да има някаква пристрастеност в живота си. Тя ни държи енергични, будни и ни води напред. Ако нямате такава пристрастеност или упоритост да сбъднете желанията си, това ви прави да изглеждате по-повърхностна и безинтересна.

Пиянстването

Да, за една сантиментална и буйна вечер чашата хубаво вино е наложителна. Освен това би било добре вие да сте неговата компания за по пиво. Но в случай че имате податливост всеки уикенд да се запивате до сутринта, това би било прекомерно.

Лепката

Мъжете харесват способните и самостоятелни дами. Ако се държите като безпомощно момиченце, което не знае по какъв начин да се оправи и с най-дребното нещо, това не е по никакъв начин привлекателно, а по-скоро тъпо. Да, на мъжете има харесва да са по-силните и да ни пазят, само че това не значи да станете безусловно подвластна от него и даже до тоалетната да желаете да ходите дружно.

Ревността

Има здравословни дози ревнивост, като да вземем за пример, когато той приказва за някогашната си, само че не може да вдигате скандал всякога, в който спомене някоя колежка или се загледа по някоя кокона по улицата. Прекалената ревнивост и от двете страни може просто да съсипе една връзка.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР