Ако ВМРО влезе в следващото Народно събрание, няма да преговаря

...
Ако ВМРО влезе в следващото Народно събрание, няма да преговаря
Коментари Харесай

Джамбазки призна: Хвърлях бомбички към протестиращи

Ако Вътрешна македонска революционна организация влезе в идващото Народно заседание, няма да договаря за държавно управление единствено с една партия - Движение за права и свободи. Това стана ясно от думите на заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в изявление за Свободна Европа.

Според него случаите, в които Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация са дали своят вот дружно в 44-то Народно заседание са по-малко от тези, в които двете партии са били съперници. По думите на Джамбазки Вътрешна македонска революционна организация е " позволило крачка обратно или встрани " (да гласоподава с ДПС) по тематики, които не са били по този начин основни за тях. Такива тематики, съгласно Джамбазки, са Изборният закон, както и Законът за правосъдната власт.

Вътрешна македонска революционна организация упорства в България да не се организира гей прайд, тъй като го " гледат деца ". Наред с това обаче Джамбазки изясни, че никой от неговите съпартийци не е изпитвал увлечение към човек от същия пол, откакто е следил прайд.

Наред с това евродепутатът призна, че е хвърлял бомбички против протестиращи пред партийната централа на Вътрешна македонска революционна организация предходната есен. Непосредствено след случая той отхвърляше да е сторил това. В петък той обаче заяви, че е хвърлил " факла и бомбичка ". По думите му факлата е била там, с цел да му разреши да вижда какво се случва при протестиращите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР