Ако Владимир Путин постигне целите си в Украйна, Русия ще

...
Ако Владимир Путин постигне целите си в Украйна, Русия ще
Коментари Харесай

Бивш директор на ЦРУ: Ако победи в Украйна, следващата цел на Путин е Молдова

„ Ако Владимир Путин реализира задачите си в Украйна, Русия „ ще се насочи “ към Молдова или някоя от балтийските страни “, декларира пред CNN Дейвид Петреъс, някогашен шеф на американската разследваща работа (ЦРУ).Бившият шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс приказва в изявлението и за финансирането за Украйна, което е блокирано в Конгреса на Съединени американски щати.

„ В Сената има доста мощно двупартийно болшинство, а също и много доста в Камарата на представителите, което желае да утвърди помощта за Украйна. Но точно динамичността в Камарата на представителите (на Конгреса) затруднява това. (…) Мисля, че това ще бъде решено. Въпросът е „ Кога? “

„ Колко дълго може да продължи Украйна, преди да можем да подновим механизмите, като към този момент е препоръчана доста забележителна сума – 44 милиарда $ (80 милиарда лева). Вземете поради обстоятелството, че става въпрос за две години, при което бюджетът ни за защита е 1,7 трилиона $. Това е доста належащо, въпрос на „ положителното против злото “, доколкото може да се назова по този начин “, акцентира той, представен от „ Фокус “.

„ Ако Русия реализира победа, в случай че Путин успее да реализира своите доста огромни цели в Украйна, той няма да спре дотук. Следващата цел ще бъде Молдова, може би някоя от балтийските страни или други. Хенри Кисинджър, преди да почине, съобщи, че отбраната на НАТО в този момент стартира от границата сред Украйна и Русия и аз съм изцяло склонен с това “, разяснява някогашният шеф на американската разследваща работа.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР