Ако винаги казвате да“ на тази чаша чай или кафе

...
Ако винаги казвате да“ на тази чаша чай или кафе
Коментари Харесай

Отвратителна причина никога да не пиете чешмяна вода в самолет – дори и в топли напитки

Ако постоянно казвате „ да “ на тази чаша чай или кафе по време на полет, може да помислите още веднъж, откакто прочетете това предизвестие от специалист по пътуванията.

Когато пътувате, е значимо да сте хидратирани, изключително в аероплан, защото неналичието на влага и огромната надморска височина могат да ви накарат да се чувствате изтощени и изтощени. Докато някои пасажери безусловно носят със себе си бутилка вода на борда, други може да разчитат на топли питиета на борда, с цел да ги поддържат хидратирани - изключително в случай че се допълват.

Но специалист по пътуванията в този момент показа отвратителната причина, заради която вие би трябвало да се придържате към бутилираната материя в самолетите - и това може да ви накара да се замислите дали да приемете тази чаша. Антон Радченко, специалист по пътуванията и създател на AirAdvisor, сподели, че най-важният съвет, който споделя на хората, когато летят, е да „ заобикалят да пият вода в самолета “ – без значение дали е в студени или топли питиета.

Това не е време да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР