Ако виждаш пред себе си два идиота, повярвай - това

...
Ако виждаш пред себе си два идиота, повярвай - това
Коментари Харесай

Собчак: Какво да му мислим толкова? Просто в руското разузнаване работят идиоти

Ако виждаш пред себе си два идиота, повярвай - това в действителност са просто два идиота. Няма какво да търсим някакъв изискан комплициран проект, някаква конспирология. Просто са си такива, в това положение е ГРУ. Толкова могат.
 Винаги двама, постоянно. Виц след анекдот за съветските сътрудници Петров и Боширов  Обвинените за отравянето на Скрипал: Бяхме в Солсбъри като туристи (видео)  Путин отбрани упрекнатите за отравянето на Скрипал руснаци: в тях нямало нищо незаконно  Защо Кремъл приготви убийството на Скрипал
Така известната съветска опозиционна журналистка Ксения Собчак разяснява неуместното изявление, което Александър Петров и Руслан Боширов, упрекнати в отравянето на Скрипал и щерка му, дадоха за ТВ канала Russia Today.

Петров и Боширов станаха за смях  с нелепата си версия, че два пъти са ходили до Солсбъри като туристи, че се изплашили от снега и че са нямали самообладание да видят катедралата в града. 

А нас ни разправят, че - видите ли - там някъде са тайнствените специфични служби, които работят супер професионално. Ами не е по този начин! Ако цялата страна е в това положение, за какво очаквате в ГРУ да са по-различни? - попита Собчак.

Ако виждаш, че в един магазин царува хаос, не очаквай на касата в магазина да е по-различно. И не очаквай шефът на магазина да е по-различен. Ще има хлебарки на всички места, в това число и в дома на шефа. Това е ситуацията, установи тя.

Известната журналистка допуска, че Петров и Боширов са пестили пари от бюджета, заделен им за задачата в Солсбъри.

Пестили са от самолетни билети, били са в една хотелска стая, може и от други неща да са икономисали, иронизира Собчак.

Според нея съветските управляващи са позволили " целия този фарс единствено по една причина - че ние не разбираме тяхната мотивация. Вече сме в онази точка, в която те схващат, че единственият късмет Путин да запази властта си е изолираност " на страната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР