Ако видите плик с вода над вратата у съседите, ето

...
Ако видите плик с вода над вратата у съседите, ето
Коментари Харесай

Ако видите плик с вода над вратата у съседите, ето какво означава

Ако видите плик с вода над вратата у съседите, ето какво значи

Нищо не работи толкоз добре!

Кой не обича да прекарва време през лятото със фамилията си на пикник или барбекю? Това важи изключително за тези, които живеят в личния си дом. Единственото нещо, което може несъмнено да скапе почивката ви, са комарите и мухите. В летните горещини те стават просто непоносими.

Решение въпреки всичко има! И ще ви разкажем в детайли по какъв начин да го приложите.

Ще ви трябват:
плик с цип (например като тези за сандвичи)
лимонов сок
сол
малки лъскави монети
вода

Смесете 2½ чаши вода с лимонен сок и сол. Сложете съставките на око, само че не се скъпете! Около половин лимон може да отиде за тази рецепта. Изсипете тази течност в плика: доста значимо той да е херметизиран. Преди да пандизите ципа на плика, не забравяйте да пуснете няколко монети вътре. Това е всичко! Остава единствено да го прикрепите към рамката на вратата извън, да вземем за пример благодарение на пирони или пинчета.

Естествено, вие желаете да разберете за какво това работи. Всъщност, няма магия, а единствено просвета. Оказва се, че при мухите зрението е устроено по този начин, че за разлика от хората, те не могат да дозират количеството светлина, което попада в очите.

Всъщност монетите, като дребни огледала, отразяват светлината, а мухите просто не могат да се съсредоточат. Тоест, слънцето ще свърши цялата работа за вас! Ако в действителност желаете да удвоите успеваемостта на метода, поставете пликове с монети директно до мястото за пикник, а по-късно мухите няма да имат опцията да скапват деня ви!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР