Ако ви се налага на вършите нещо с неприятни хора,

...
Ако ви се налага на вършите нещо с неприятни хора,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Ако ви се налага на вършите нещо с неприятни хора, запазете спокойствие

Ако ви се постанова на вършите нещо с неприятни хора, запазете успокоение, поучават звездите през днешния ден. Довършете си работата, затворете страницата и всичко ще е наред.

Овен

„ Бюро за препоръки ” - ще каже за вас обичания Ви човек. Решили сте, че знаете по-добре от всички, по какъв начин би трябвало да се постъпи в тази или онази обстановка.Може препоръките Ви да са верни, само че от Ваша позиция. За другите хора, даже и да са най-близките Ви - те да са неприемливи. Не забравяйте, че сте разнообразни хора.

Телец

Можете да изживеете живота си единствено по един метод - като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.
 

Близнаци

Ако от извесно време воювате за връзките, то в този момент може да настъпи решаващия миг. Трудно е да се каже, за какво сред двама души нещо се трансформира, само че в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си надълбоко въздух и ще забележите, че се трансформират освен неща, свързани с Вашия сътрудник или дори динамичността на Вашата двойка, а най-много вътрешното Ви положение. Затова си дайте още един късмет, от който и двамата ще бъдете задоволени.
 

Рак

Днес ще бъдете твърдо уверени, че сте по-добър човек, в сравнение с индивида, който е паралелно с Вас, а и количеството на неговите дефекти ще Ви озадачава от ден на ден и повече. А Вие идеални ли сте? И дали ще намерите някой различен, който да е по-добър от сегашната Ви половинка? Замислете се за това!...
 

Лъв

И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои Ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията. На процедура през първата половина на деня ще Ви върви, само че по-късно въздействието на позитивните трендове ще тръгне към спад. Постарайте се да измененията нещо в своето жилище – и най-малката смяна ще докара до удобен резултат.
 

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...
 

Везни

Днес може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия персонален живот с краката нагоре и да извърти доста първокласен номер на Вашия обичан човек. Постарайте се да не взимате значими решения преждевременно: имате още време. Наистина, не доста...
 

Скорпион

Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.
 

Стрелец

През този ден Вашият обичан човек няма да желае да постъпва по този начин, както му казвате, или както демонстрира здравия разсъдък, което в подтекста на създалата се обстановка ще бъде едно и също. Постарайте се да апелирате към неговите усеща, вътрешен глас и подсъзнание, така които с него се познавате от много време.
 

Козирог

Касичката Ви би трябвало от дълго време да е цялостна с прелестно звънтящи монети, грижливо събирани от Вас за круиз. Днес е извънредно време да решите съществено, какво, дружно със фамилията си, ще вършиме през този месец. Посветете този ден на търсене на информация и в правене на сметки. Може и да решите нещо - всичко се случва! Впрочем, много занимателен ще се окаже и самият развой на търсене...
 

Водолей

Ако бракът Ви пука по шевовете, а обичания хамстер сутринта Ви ухапе по пръста, знайте, че в датското кралство не всичко е наред и е извънредно време, да измененията нещо в живота си. Звездите Ви поучават, да си извършите нова прическа и да си промените работата. Дайте опция на новите мисли и усещания да изпълнят живота Ви с ново наличие и смисъл!
 

Риби

Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР