Ако ви се е случило да сложите край на поредната

...
Ако ви се е случило да сложите край на поредната
Коментари Харесай

10 причини да се радвате, че сте необвързани

Ако ви се е случило да сложите завършек на следващата ваша връзка и сте необвързани на този стадий, не съжалявайте изобщо за това.  Наистина има доста изгоди от това, да разполагате с вашето свободно време и да вършиме каквото желаете с него. Ще ви дадем и 10 аргументи, които да ви припомнят за какво е добре сега да сте необвързани.

1. Вашата най-голяма полезност е свободата

  Вие не би трябвало да се чувствате длъжни да се преценявате с капризните стремежи на вашата половинка, също по този начин и да се срещате с приятелите му/и които не са ви симпатични. Вашият график ще е премислен единствено съгласно потребностите и желанията ви. Свободни сте да вършиме каквото вие поискате, да бъдете с който желаете, когато желаете.

2. Възможностите ви да се срещате с разнообразни забавни персони се усилват

  Връзките нормално са свързани с отговорност и ангажираност. Отнемат доста от вашето свободно време, в моментите когато ви се желае да останете уединено със себе си. Когато сте необвързани, вие имате шанса да създадете нови другарства, да увеличите обществените си контакти, да затвърдите старите такива, а може би даже да срещнете нов човек в любовта.

3. Може да се обкръжите единствено с вашите най-любими хора

Ако до момента стесе чувствали, че нямате достаъчно време за вашите най-близки хора, семейство и другари, тъкмо в този момент е момента да го извършите.

4. Може да спестите пари

  Когато сте във връзка, това върви и ръка за ръка с някои отговорности, като една двойка нормално споделя общ бюджет. Свикнали сте да теглите заем за покупки, да споделяте между тях извоювани пари, да плащате наедно сметките си. В момента в който сте необвързани, тогава може да разполагате със своите пари както вие желаете, без да се постанова да се преценявате с някого.

5. Може да прекарвате както желаете вашето свободно време

  Връзките са нещо доста хубаво, само че от време на време имаме потребност да останем и сами за известно време. Необвързаните имат по-големи шансове да разполагат със своето свободно време както те преценяват за добре.  Тогава се усещаме и най-щастливи, тъй като започваме да вършим нещата, които сме оставили на назад във времето и които са ни правили щастливи, като някое забравено занимание да вземем за пример.  

6. Имате опция да поддържате добра физическа форма

Много постоянно, когато сме във връзка, ние започваме да подценяваме външния си тип и да го считаме за даденост. Сега е момента да върнете формата си, да се запишете на някакъв тип спорт или просто да се отдадете на разкрасителни процедури, доставяйки наслаждение на себе си.

7. Вече няма с кого да спорите и да се карате непрестанно

  Ако ви е омръзнало от разногласия и глупави кавги, в този момент към този момент може да се отдадете на мира.

8. Може да намерите нови занимания

  Ако постоянно ви се е желало да си извършите околосветско странствуване, само че вашия сътрудник преди ви е стопирал за тази крачка заради една или друга причина, в този момент е идеалното време за това! Използвайте го оптимално, с цел да преоткриете своите ползи и всичко, което сте оставяли на назад във времето поради колегата до себе си.

9. Може да експериментирате с вашия жанр или външен тип

  Често на дамите им се е случвали, техният мъж да не утвърди експериментирането с облеклата и метода на обличане, цвета на косата, визията и така нататък Външността е едно от най-важните неща за мъжете и от време на време измененията им идват прекомерно екстравагантно. Необвързаните дами сега имат идеалният късмет да вършат каквото пожелаят с външния си тип, без да се тормозят от утвърждението на колегата.

10. Може да обзаведете вашия дом по собствен усет

  Ако до момента сте били длъжни да търпите хрумвания по отношение на интериора и обзавеждането на дома ви от вашия сътрудник, които са ви се коствали безумни, то в този момент не сте длъжни. Може да подредите, обзаведете вашия дом както пожелаете, без да се постанова да се преценявате с мнението на някого по отношение на предмети и мебели, които не ви харесват.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР