Ако ви оставя още малко, даже и аз не мога

...
Ако ви оставя още малко, даже и аз не мога
Коментари Харесай

Борисов: Поотделно ще бъдем много по-слаби в битката за геополитическата ориентация

Ако ви оставя още малко, дори и аз не мога да взема завоя, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на Националното заседание на партията след поредност сериозни за ПП-ДБ изявления.

Господ ни даде огромни тествания. В тези три години минахме през какво ли не. Но за смут на нашите съперници станахме и по-силни, уточни Борисов.

Усещам настроенията ви и в случай че ви накарам да вдигнете ръце за предварителни избори знам какво ще извършите, добави той.

Към първичния разлом се появи едно ново разделяне в обществото. Вече и ние, които сме, то стана факсимиле – евроатлантическа коалиция, ще сме разрушени. И поотделно ще бъдем доста по-слаби в борбата за геополитическата ориентировка, съобщи Борисов.

Много обратно се върна за тия три години, само че в този момент има стъпчици напред, посочи водачът на ГЕРБ.

Ако в този момент отидем на избори, не знам по какъв начин ще повеждам предизборна акция. Аз не мога към този момент, както преди 9 месеца, да се „ сбия “ с Кирил Петков.

Подготвихме един план, с цел да не слагаме сътрудниците от Политическа партия и Демократична България в ултиматум. Днес в 14 ч. ще им го предадем, изясни Борисов и разгласи, че преговорният екип от страна на ГЕРБ ще бъде воден от Мария Габриел и ще включва Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР