Ако ви липсва мотивация, но искате да се разделите с

...
Ако ви липсва мотивация, но искате да се разделите с
Коментари Харесай

Време за диети: Най-лесния начин да стопим излишните килограми

Ако ви липсва мотивация, само че желаете да се разделите с няколко непотребни кг, тук са няколко потребни съвета, които могат да ви бъдат в помощ. Ако се придържате към тях, с лекост ще може да постигнете мечтаните резултати. Не забравяйте, че спортът е първата и най-важна стъпка, когато желаете да изглеждате добре.

Следвайте правилото 80/20. Консумирайте 80% чисти и здравословни храни, а за изкушенията оставете единствено 20%.

Всеки ден хапвайте повече богати на фибри плодове и зеленчуци, като спанак, зеле, авокадо, ягоди, любеница и други. Храните с високо наличие на фибри ще ви оказват помощ да се усещате сити за по-дълго време.

Ограничете приема на въглехидрати, самун, макаронени произведения, тестени закуски, сладкиши, ориз. Редица проучвания сочат, че фрапантното понижаване на храни със наличие на скорбяла и въглехидрати може да помогне за по-бързото елиминиране на непотребните килограми, само че също по този начин и да понижи риска от сърдечносъдови болести.

Когато имате опцията да избирате пред стълби и асансьор, изберете стъпалата. Сините боровинки потвърдено могат да спомогнат да стопите повече мазнини в региона на корема. Когато се храните вкъщи, сервирайте храната си в по-малки купички и чинийки. По този метод по-лесно ще контролирате размера на порциите.

Преди всяко хранене пийте по една чаша вода.

В дневния хранителен проект си осигурете задоволително количество протеини като пилешко месо, ядки, риба. Според проучвания ниската консумация на високопротеинови храни може да докара до преяждане и надлежно до увеличение на тежестта. Също по този начин, в случай че спортувате, протеините са доста значими за здравето и функционалността на мускулите.

Когато сте жадни изпийте чаша вода с парче лимон, вместо леден чай, калоричен шейк или газирана напитка.
Ако желаете да отслабнете, не пропускайте закуската. Тя би трябвало да бъде здравословна и да ви обезпечи не повече от 300-400 калории.

Яжте пикантни подправки и храни като чесън, люти чушки, джинджифил. Те спомагат за увеличение разхода на сила и окисление на мазнини, посредством ускорение на метаболизма. От друга страна чесънът спомага за управление равнищата на кръвната захар.
Ето за какво хапвайте всеки ден от тях. Спете задоволително, тъй като неналичието на сън е една от най-честите аргументи за покачвания банкет на калории и повишение на телесното тегло.

Пийте всеки ден по чаша-две зелен чай. Той е отличен за изгарянето на мазнините.

Източник: Аз Жената

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР