Ако ви харесват и плодовете, този хороскоп е за вас!

...
Ако ви харесват и плодовете, този хороскоп е за вас!
Коментари Харесай

Какъв плод сте вие според вашия зодиакален знак: Лъв – Дуриан…

 плод

Ако ви харесват и плодовете, този хороскоп е за вас! Знаците на зодиака могат да се съпоставят с разнообразни феномени на природата, с герои от  романи, с анимационни герои и даже с плодове! Вижте:

Овен – Праскова

Да, и сочна! Работата е там, че когато отхапвате от плода, сокове летят  във всички направления. С Овните е по същия метод, когато става въпрос за страсти. Можете да изглеждате изцяло безвредно, а в идващия миг да избухнете и да сътворите някоя пакост!

Телец – Ябълка

Не единствено по сортове, само че и по цвят ябълките са разнообразни. На пръв взор наподобява, че съвсем нищо не може да ви изненада, защото сте много спокоен човек. И въпреки всичко, от време на време вие поднасяте на  обичаните си хора такива  изненади (и положителни и лоши), които те сигурно не са очаквали от вас!

Близнаци – Черешки

Две зрели хубавици. Дори когато сравнявате две черешки на едно  стръкче, това не значи, че те ще имат същия усет. Така и  с вашия темперамент. Вие сте с двойствена природа, която постоянно стига до крайности. Сложни сте, само че това не ви  прави по-малко красиви!

Рак – Портокал

Вие сте много добър човек, тъй че нямате проблеми в общуването с другите. Затова в действителност наподобявате на портокал, който всички обичат.

Лъв – Дуриан

Ви даже не сте   чували за него, нали? Работата е там, че този плод се назовава „ миризливият цар на плодовете “. Той наподобява много екзотично. Но незабавно откакто отхапете от него, вие ще разберете какъв брой е луксозен. Именно към разкош и лукс се стремят всички Лъвове.

Дева – Грозде

Красивият грозд е подобен, единствено защото  всички гроздове наподобяват чисти и свежи. Това може да се назова порядък. Именно към него се стремят всички Деви.

Везни – Maндарина

Хората постоянно прекарват доста време при избора на вкусна мандарина. Трябва да се ревизира и мекотата, и положението на кората, както и размерът … Везни постоянно прекарват доста време, за да   вземат решение, защото те, както се чака, се пробват да претеглят всички „ за “ и „ срещу “.

Скорпион – Лимон

Малко хора могат просто да вземат и да изядат лимон. И въпреки всичко има същински ценители. Скорпионите за мнозина наподобяват непоносими и комплицирани хора,  само че най-близките им знаят тъкмо защо ги обичат.

Стрелец – Папая

Друг другоземен плодове в нашия хороскоп! Работата е там, че представителите на тази зодия обичат да пътешестват! За тях е  мъчно да стоят на едно място и постоянно желаят да изучат нови ъгълчета в  света. Това го прави неповторими, защото те  натрупват екзотични познания!

Козирог – Кайсия

Вие не сте от тези, които обичат да изненадват. Имате естествени обноски, които нормално следвате. Кайсиите също рядко изненадват. Ако тя е кисела, най-често е зелена, в случай че гнила, това е и извън и от вътрешната страна.

Водолей – Ягода

И вас ви обичат  доста хора! Вие сте душата на компанията, генератор на хрумвания и същинско ентусиазъм! Малко са хората, които не ви харесват. Ако това се случи, хората не смеят да ви го кажат в лицето.

Риба – Помело

Много хора считат, че това е чудноват плод, тъй като е нещо средно  сред портокал и грейпфрут. Тази чудноватост отблъсква от него, както и странните Риби. Те са прекомерно замечтани, тъй че на някои може да им се стори,  че те не се нуждаят от компания. Не бързайте с изводите за Риби!

Както можете да видите, приликите са много основателни.

Още по тематиката:

Какво ги чака през 2018 година хората, родени на границите на зодиакалните знаци?

 

Много от нас понякога гледат хороскопи и постоянно откриват   съвпадения, съответстващи на датата на раждането им. Но в случай че рожденият ви ден е  в интервал, когато покровителството …

Цялата публикация

Магията на котките. Защо вашата котка е пристигнала точно при вас и тъй като тъкмо в този ден?

 

Кучета се смятат за бранители на хората. Котката не лае по минувачите, не им се нахвърля. Но точно тя защищава дома  от проникването на същинското зло – отрицателните същества  от…

Цялата публикация

Знаете ли, че Днес е най-прекрасният ден в живота ви!?

 

В живота ни доста неща се случват ненадейно, а доста инцидентно. Само си представете, в случай че при раждането си ние получаваме един специален  плик. Този плик би трябвало да бъде отворен, когато…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР