Ако ви е писнало от стандартни ресторанти, имаме идеалния вариант

...
Ако ви е писнало от стандартни ресторанти, имаме идеалния вариант
Коментари Харесай

Ресторантът в пещера на 345 милиона години 61 метра под земята

Ако ви е писнало от общоприети заведения за хранене, имаме идеалния вид за специфична, необикновена вечеря, която се случва един път в живота. Caverns Grotto е ресторант, който се намира на 61 метра подземен и е изцяло усамотен. Посетителите ще би трябвало да вземат асансьор 21 етажа надолу в тази пещера на 345 милиона години, която се намира Гранд каньон и е открита преди към 100 години.
 The Restaurant of Mistaken Orders - най-необикновеният ресторант в Япония
Най-необикновеният ресторант в Япония

37% комплицирани поръчки, само че 99% удовлетворени клиенти

Според легендата Уолтър Пек вижда пещерата, минавайки през нея на път за следващата му покер среща. Заслепен от блясъка вътре, Пек обърква стоманен оксид и селен със злато и диаманти и вижда в скалното образувание идеална опция да изкара лесни пари за хазартните си навици.

Мислейки си, че е богат и че е разкрил " съкровищницата " на Аризона, мъжът стартира да населява пещерата. Оказва се, че е нея обаче няма никакви скъпоценности и може да се натъкнем единствено на сталактити. Отдавна не я населяват към този момент и никакви живи организми - нито мухи, нито прилепи, нито мишки.

Днес въпросната пещера обаче е " дом " на ресторант, по прочут като Caverns Grotto. Храната, която е  типично американска, включваща разнообразни бургери и пържени картофки, а за пиянство избор сред вино и бира,  се подготвя в подземна част и оттова се качва с асансьор няколко метра нагоре до залите за посетители на заведението.

Цените са извънредно налични, като обядът е към 50 $ и 70 $ за вечеря на човек за меню. Тази цена включва и безвъзмездна обиколка с екскурзовод на пещерата. Залите за вечеря са няколко и имат 360° панорамна панорама на пещерата.

Ако решим да посетим ресторанта, наложително би трябвало да си запазим място за обяд или вечеря в пещерата, като обедните слотове не престават не повече от 90 минути, а вечерите - два часа, отбелязва Travel + Leisure.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР