Ако Веселин Марешки беше нарекъл 80% от българите „дебили”, то

...
Ако Веселин Марешки беше нарекъл 80% от българите „дебили”, то
Коментари Харесай

Марешки ще пита хората дали са дебили

Ако Веселин Марешки беше нарекъл 80% от българите „ дебили”, то той щеше да бъде „ разкъсан”, а оставката му да се желае от Българска социалистическа партия „ от заран до вечер”.

Това съобщи самият Марешки в студиото на NOVA.

Марешки: Заплашват ме поради бизнеса с горива

Цацаров изиска имунитета на Марешки поради рекет и закани

Зам.-председателят на Народното събрание приказва единствено дни след оставката на титуляра на поста Димитър Главчев от ГЕРБ. Той се отдръпна след скандал, при който лиши думата на водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според Марешки не Главчев, а „ червеният” народен представител Иво Христов е трябвало да се отдръпна. Причината е скандалното негово изявление, че 80% от българите са дебили и че руската войска е повода българските евреи да бъдат избавени.

Нов ръководител на Народното събрание стана Цвета Караянчева, още веднъж от ГЕРБ.

"Не съм гадателка, само че Цвета Караянчева е квалифициран човек за този пост и чисто процедурно ще се оправи добре. Ако има доста дразнители дали ще й устоят нервите не мога да предвиждам ", съобщи Веселин Марешки.

Цвета Караянчева: Скочих в нещо, за което нямах време да размисля

Дебили-недраги, и половината без цици

Според него мотивът за оставката на предходния ръководител Димитър Главчев „ не си струваше”, тъй като има доста по-тежки прегрешения в Народното събрание, при които хората не подават оставка, а партиите им застават зад тях.

„ Говорим за сътрудника Иво Христов. Трудно ми е да го назовавам сътрудник. Той назова 80% от българския народ дебили, а по-лошото е, че принизи целия народ в отношението му към еврейския народ по време на войната. Тоя човек би трябвало да си върви от парламента”, счита водачът на Воля.

При оставката на Главчев предходната седмица, парламентарната група на Марешки съобщи, че няма да влезе в пленарната зала до оставката на Иво Христов.

"Ако аз го бях споделил това нещо, щяхте да ме разкъсате тука. Българска социалистическа партия щяха да ми желаят оставката от заран до вечер. Тъй като обаче е другарчето, дайте да го заметем с нескопосаното „ Извинявай”. Иво Христов е пасажер и колкото повече стои в Народното събрание по този безразсъден метод, толкоз повече негативи ще има за Българска социалистическа партия ", счита милионерът.

Държавата удари бензиновата мафия

Изненадите, в случай че има избори в този момент у нас - кой отпада от Народно събрание

Той разгласи, че партията му потегля от „ село на село” и от „ университет на университет” и ще пита всеки български жител дали се усеща дебил.

„ Ще видите, че няма да има 80% и хората ще му желаят оставката на тоя човек”, даде обещание зам.-шефът на Народното събрание.

Марешки посочи и за какво неговата партия няма да покдрепи вота на съмнение, пожелан от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи поради видения от тях неуспех на ръководещите от ГЕРБ и Оперативна програма в битката с корупцията.

„ Не може да допуснем на власт да се върнат тези, които преди три години ги изгониха хората. Когато се образува същинска опция, тогава ще подкрепим избор на недоверие”, съобщи водачът на ВОЛЯ.

Според него все още неговата партия е единствената опция на политическото статукво.

Марешки: Единственият чист човек е президентът

Марешки няма да поддържа вота, гласуването няма да мине

„ Не ни свързват с корупцията, с приватизацията. В края на мандата ще се окажем отново единствените, които не сме ограбвали българския народ. Хората обаче би трябвало да спрат да имат вяра на подправените вести, тъй като като дойдат изборите, ще стартират още веднъж да приказват нелепости”, сподели Веселин Марешки.

Още през това лято зам.-председателят на Народното събрание беше лишен от депутатския си имунитет поради продължаващ правосъден развой, в който е упрекнат в рекет и причиняване на лека телесна щета.

Той дефинира и като към този момент опровергани „ подправени новини” обвиняванията, че е забъркан в контрабанда на горива около неговите бензиностанции.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР