Ако вече сте забравили, Николай Бареков действаше като телефонен измамник, защото

...
Ако вече сте забравили, Николай Бареков действаше като телефонен измамник, защото
Коментари Харесай

Наистина Има такъв народ, ако дава 15% на Трифонов. Барековщината е жива

 Ако към този момент сте не запомнили, Николай Бареков действаше като телефонен лъжец, защото знаеше, че баламурниците в никакъв случай не свършват. Майките желаят повече пари за децата си, пенсионерите по-високи пенсии, а всички останали - още пари върху заплатата си и България да стане международен първенец по футбол. 

Следователно всички желаеха Бареков. А и той признаваше, че желае всички. Така се появиха задоволително условия да бъдем въвлечени в гигантска машинация, която се крепеше на пълноводна кредитна линия. Това беше политическа пирамида, в която даже и първите участници не печелят. На сходни пирамиди у нас им споделят политически планове. Държавата беше в голямо съмнение – дали да се остави да бъде насилена от този план, или просто да се самоубие.

Сега е изправена пред същия избор, в случай че се потвърдят социологическите сондажи, че партията на Слави Трифонов може да събере на избори 15% поддръжка. Сега си даваме сметка по какъв начин една неистина извиква друга и по този начин се уголемяват до безспир.

И какво излиза – движещата мощ на митинга е захарният памук. Формации като " ИТН “ го създават в големи количества и го предлагаха гратис, а от 1 септември ще желаят по 78 стотинки.

С политическата маймуна Бареков е свършено, въпреки че упованията да се замонаши в някой манастир няма да се осъществен. Но какво става с барековщината, дали тя е заровена, това е въпросът. Не, жива е!

Ако прогнозата на " Маркет линкс “ – 15 % за " ИТН “, не е грандиозна социологическа машинация, по никакъв начин не е смешно. Как, по дяволите, толкоз доста хора могат да се вържат на брътвежите, идващи от 7/8. Не е ли явно, че се задава нова политическа пирамида, следва още веднъж див популизъм, ред е на други балами да захапят кукичката.

Преди година Сидеров и Бареков популяризираха нов закостенял план. Тогава Радан Кънев, като чу за концепцията, причисли и двамата към потребните идиоти. Сега го няма да каже нещо за Христо Иванов – той какъв е, като излива цистерни с вода в мелницата на Пирамидата, която има два пъти повече поддръжка от " Демократична България “, съгласно социолозите. Тогава Христо би трябвало да е глупак, само че не потребен.

Неуважително е да се твърди, че 15% от гласоподавателите са потребни идиоти, или пък са вкарани в фиктивен филм. Но поддръжката за новата барековщина е задоволително солидна, с цел да заобиколим митинга и отляво, и отдясно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР