Ако вече имате известни съмнения по отношение на връзката си,

...
Ако вече имате известни съмнения по отношение на връзката си,
Коментари Харесай

6 не толкова очевидни признака, че трябва да се разделите с партньора си

Ако към този момент имате известни подозрения във връзка с връзката си, евентуално имате потребност от повече изясненост, с цел да вземете вярното решение. Вижте 6 не толкоз явни признака, съгласно които е по-добре да се разделите с половинката си.

, само че всички произлизат от една обща основа – нещо във връзката е „ счупено “ окончателно и не може да бъде поправено. Осъзнаването на счупването обаче не всеки път е толкоз елементарен развой. Понякога възприятията и страстите са способни изцяло да замъглят логиката. А от време на време отговорът се крие в някои недотам очевидни знаци:
Водите един и същи диалог без триумф
Ефективната връзка е едно от най-важните неща в една връзка. Повтарянето на един и същи диалог, въпреки и в разнообразни моменти, е явен симптом, че общуването в тези връзки не е задоволително положително. Ефективната връзка е нещо, което се реализира с напъните и на двамата сътрудници. Обсъждането на даден проблем би трябвало да докара до намиране на уместно решение или най-малко изясняване на идващите стъпки. Ако обаче с колегата ви не успявате да разрешавате проблемите по сред си и непрекъснато се карате за едни и същи неща – това е червен байрак.
Търсите подкрепа/утвърждение отвън връзката си
В една здравословна връзка сътрудниците би трябвало да се усещат сигурни и да се поддържат един различен. Ако обаче вие не получавате нито едно от двете, доста евентуално е да го потърсите отвън връзката си. Може би вашият сътрудник не се интересува от нещата, които ви вълнуват и не ви поддържа да преследвате фантазиите си? Или пък приказва неща, с които подкопава вашата убеденост?

 Добави изложение
Правите прекомерно огромни взаимни отстъпки
Компромисите са нужни, само че не и в случай че са такива, поради които би трябвало да ощетите своята персона или вашите полезности. Ако непрестанно вършиме взаимни отстъпки по тематики, които са значими за вас, без да получавате същото отношение от колегата си, това ще ви направи доста нещастни с течение на времето.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР