Ако вашият бивш партньор все още ви липсва, на първо

...
Ако вашият бивш партньор все още ви липсва, на първо
Коментари Харесай

„Все още ми липсва“ – как да преодолеете бившия

Ако вашият някогашен сътрудник към момента ви липсва, преди всичко значимо е да признаете тези свои усеща. Не се опитвайте да избягате от страстите, които изпитвате. Въпреки това, спомняйки си за какво връзката ви не е проработила, може да ви помогне да продължите напред освободени.

Няма нищо необичайно в това някой да ви липсва, даже към този момент да не желаете този човек да бъде част от живота ви. Страданието идва от това, че въпросната липса носи мощно възприятие на болежка. Това интензивно възприятие на болежка е обвързвано още с чувство за горест, празнина и обезсърчение.
Защо ви липсва някой, с който не желаете да бъдете повече?
В доста от случаите носталгията е това, което ни предизвика. Мислите за това какво е било и какво няма да бъде повече – тези красиви моменти, които няма да се върнат или повторят. В тази обстановка е значимо да приемете действителността и да оставите страстите си да излязат на повърхността, само че без да действате на база тях.
Какво е възприятието някой да ви липсва?
Липсата постоянно може да се усети като физическа болежка в гърдите. Може също по този начин да бъдете тъжни или ядосани. Концентрацията е сложна, тъй като през множеството време мислите ви са свързани с съответния човек. Не е изключено да имате предпочитание и да се свържете още веднъж с някогашния си.

Промени в апетита, мъчно заспиване, възприятие на изолираност и самотност, загуба на интерес към действия – това са други проблеми, с които може да се сблъскате, когато някой в действителност доста ви липсва и страдате поради неговото неявяване.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР