Ако вашите растения се нуждаят от допълнителни грижи, този умен

...
Ако вашите растения се нуждаят от допълнителни грижи, този умен
Коментари Харесай

Странен хак с варени яйца създава „удивителен“ хранителен тласък за вашите растения

Ако вашите растения се нуждаят от спомагателни грижи, този интелигентен и елементарен хак може да бъде билетът за цъфтяща градина.

Пролетта е съвсем тук и всяка година градинарите измислят нови и изобретателни хрумвания, с цел да оказват помощ на своите растения да порастват по-добре. От потреблението на остарели торбички чай за предотвратяване от вредители до приготвянето на богата минерална вода с еднократни бананови кори, има доста обещаващи естествени хакове, които могат да оказват помощ за растежа както на стайни, по този начин и на външни растения. Сега един човек споделя, че едно варено яйце може да помогне на градината ви - и не е толкоз необичайно, колкото може да наподобява на пръв взор.

Шейна Терез Тейлър е основател на уелнес наличие, която споделя своите препоръки за лекуване на червата, естествено диети, както и богатство. Американката, която в този момент живее в италианската провинция, сподели на своите 1,2 милиона почитатели посредством страницата си в TikTok @shaynateresetaylor, че водата, употребена за варене на яйца, може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР