Ако в Русия се стигне до открит бунт срещу Путин,

...
Ако в Русия се стигне до открит бунт срещу Путин,
Коментари Харесай

Защо Путин се страхува от Навални


Ако в Русия се стигне до открит протест против Путин, Алексей Навални може да се окаже сплотяваща фигура. За да се отърве от тази заплаха, Путин го оставя за дълги години напред в изолираност, написа Николас Бусе във ФАЦ.

Навални в наказателния лагер на към 120 километра източно от Москва

Дори пред съда съумява да разкрие тъмните измами на съветския режим. И таман това го трансформира в толкоз рисков съперник за Путин. Съдийката по делото против Навални очевидно изкъсо е направлявана от Кремъл, както обясниха неговите съидейници, и въпреки че това никого не изненадва, то демонстрира какъв брой изнервeно към този момент е съветското управление.
Редакцията предлага
Навални – заплаха за Путин

Путин може да падне от власт по два метода. Или на негово място ще се възкачи някой по-рационален представител на елита, или пък да го смъкна национално въстание. Ако се стигне до открит протест,, той би могъл даже да стане водач. Путин таман заради това го праща за дълги години в лагер, освен това – в още по-тежка изолираност: тъй като желае да се отърве от тази огромна заплаха.

След, Навални се завърна в Русия, поемайки огромен риск. За тази своя смелост в този момент ще бъде заставен да заплати висока цена. И въпреки всичко: неговата организация съумява да прави разкрития даже от чужбина, както сподели изследването за суперлуксозната яхта, която вероятно принадлежи на Путин.

Контролирани медии

Проблемът е в това, че сходни разкрития все по-трудно стигат до публиката в Русия., употребявайки войната, в този момент лимитират и въздействието, което имат последователите на Навални.

Николас Бусе, " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг "

www.faz.net

Всички права непокътнати. Frankfurter Allgemeine Zeitung
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР