Ако в Народното събрание има подкрепа за кабинета Василев, БСП

...
Ако в Народното събрание има подкрепа за кабинета Василев, БСП
Коментари Харесай

БСП готова и при третия мандат да реди кабинет

Ако в Народното събрание има поддръжка за кабинета Василев, Българска социалистическа партия ще поддържа програмата на бъдещото държавно управление . Това стана ясно от коментара на водача на партията Корнелия Нинова след днешното съвещание на Националния съвет на столетницата.

Ние сме задоволени от тази стратегия поради мощния обществено -икономически пакет, изясни Нинова. Сред тях са включени безвъзмездни медикаменти и учебници за деца, увеличението на вдовишката пенсия, преизчисляване на пенсии и др . Ще продължат ограниченията за поддръжка за стопанската система поради скъпия ток. Ще се положат дипломатически старания за възобновяване на разговора с съветската федерация.
 Кирил Петков ще е част от проектокабинета
Кирил Петков ще е част от проектокабинета

Асен Василев призна, че няма значителен прогрес

Българска социалистическа партия резервира досегашните си постове и в същия състав. Решено е в по-стегнат ред да се вземат решенията в обединението. Всички решения ще се вземат в съдружен състав.

Ако няма поддръжка от най-малко 121 депутати мандатът няма да се осъществя. Ако третият мандат отиде при левицата , Българска социалистическа партия ще направи всичко допустимо да сформира държавно управление, тъй като по-важно било да има работещ парламент. Дали Българска социалистическа партия ще получи още едно министерство, зависело от договарянията, които Асен Василев водел с депутати.
 Пленумът на Българска социалистическа партия сред ще го бъде и няма да го бъде кабинета
Пленумът на Българска социалистическа партия сред ще го бъде и няма да го бъде кабинета " Василев "

Повечето Народно събрание на столетницата отказат да разясняват преди заседанието
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР