Ако в момента обзавеждате дома си или само искате да

...
Ако в момента обзавеждате дома си или само искате да
Коментари Харесай

Актуални тенденции в меката мебел

Ако сега обзавеждате дома си или единствено желаете да промените овехтелия диван, евентуално се колебаете на какъв модел и десен да се спрете. Няма по какъв начин най-малко мъничко да не ви вълнуват настоящите трендове, защото диванът е движимост, която се употребява дълго и не трябва още сега на покупката да е морално остаряла. Тенденциите сега са толкоз разнородни, че всеки би могъл да избере мека мебел, която да пасва на неговата характерност, размерите и разпределението на помещението.

Модулни системи
Обичайната мека мебел, на първо място дивана, съставлява едносъставен блок. При модулните системи нещата стоят напълно другояче – размерът и структурата, изборът на детайли, както и взаимното им разположение се дефинира от персоналните желания на купувача. Това предлага освен опция за голям брой комбинации, само че преустрояване на интериора след време.

Островът на блаженството
Когато приказваме за диван, нормално си представяме мека мебел сложена компактно до стената. Ако обаче разполагате с огромна всекидневна, замислете за за настоящите „ островни ” разновидности, които се слагат по средата на помещението. Дизайнът на тези модели има своите особености – те нямат лице и тил, а са еднообразно впечатляващи от всички страни. Не е загадка за никого, че при общоприетите модели за спестовност, производителите създават „ невидимата ” страна от по-евтини и неприятни за окото материали.

Естествени оттенъци
Екологичната тематика продължава да господства в обзавеждането. Вместо уморяващите очите пъстри и ярки десени, дизайнерите натъртват на спокойните и хармонични естествени цветове като пясъчно, бежово, слонова кост и кафяво. Освен това, меката мебел „ облечена ” в тези сдържани и благородни цветове, елементарно се вписват в интериора и е доста практична. Това значи, че за разлика от екстравагантните хрумки, вашият екологичен диван няма да загуби след година-две своята прелест и ще му се наслаждавате в продължение на дълги години.

Трансформер
В меките прегръдки на дивана може комфортно освен да се седите, само че и да се излегнете, даже и да спите – за това са предопределени „ трансформерите ”. Те са изключително удачни за ергенска квартира или за малко жилище, където няма място или потребност от голям брой мебели, а един повсеместен.

Тези дивани са снабдени с преносими облегалки, подглавници и подлакътници, с цел да могат във всеки един миг да се трансфорат от диван, в спалня или лежанка. Освен това като предписание „ трансформерите ” имат изчистен дизайн и подхождат както на типичен интериор, по този начин и на авангарден.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР