Ако в миналия сезон на Hell`s Kitchen всички симпатизираха на

...
Ако в миналия сезон на Hell`s Kitchen всички симпатизираха на
Коментари Харесай

Булимия измъчвала Симона от Hell's Kitchen

Ако в предишния сезон на Hell`s Kitchen всички симпатизираха на врачанката Цвети, то в този момент феновете се забавляват с 20-годишната Симона Манолова от Смолян. Макар и да има хора, които я хейтят.

Тя не е сюрпризирана от противоположната връзка и го декларира още във визитката си за предаването.

„ Според мен първото усещане, което хората си вършат, като ме видят, е, че съм тъпа, надута кифла и лигава “, отсича брюнетката, която има над 20 000 почитатели в обществената мрежа ТикТок. Прякорът ѝ е Мони Бонбони, само че не тъй като е специалистка по сладките изкушения, а поради захаросания облик на непораснало дете, който не може да изтрие даже и с професионалното си развиване като брокер. Твърде изрисуваният външен тип на Мони не може да прикрие свръх суетата ѝ.

„ Държа ужасно доста на външния си тип, тъй като за мен по корицата посрещат и по книгата изпращат “,

избухва с бисер младата дама.

Много фенове се нахвърлиха върху Симона още от момента, в който я видяха на екрана. Причината е това, че очевидно по лицето ѝ има не малко корекции, а най-ярката са големите ѝ устни. Зад маската на външния ѝ тип обаче се крие нелека фамилна драма на момиче от малко обитаемо място и консервативни разбирания. Трогателно откровена и откровена, Симона описа за перипетиите в живота си.

„ Аз съм от едно родопско село и съм мюсюлманка. Моето детство обаче не беше по никакъв начин розово. Родителите ми са доста строги.

Любовта, която другите дават на децата си, аз не съм я получавала, тъй като за тях това не е вярното образование да покажеш на детето ти, че го обичаш “, призна прочувствено брюнетката. Откакто живее в Пловдив тя се запалила фрапантно по готвенето, тъй като готви за себе си и приятелката си.

„ Изчела съм много книги и се оказва, че кулинарията е много сложна, само че пък ми е забавна “,

обобщава Мони, когато преди години минава безусловно сама през булимията поради подигравките, че е дебела. Родителите ѝ даже не подозирали за казуса, който има. „ Те не знаеха за това, само че аз съм мощна “, декларира Симона.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР