Ако в една връзка е имало измама, възстановяването на доверието

...
Ако в една връзка е имало измама, възстановяването на доверието
Коментари Харесай

Как да повярвам на съпруга си, когато загубих доверие

Ако в една връзка е имало машинация, възобновяване на доверието е дълъг и сложен развой. Какво да вършиме, на кого да вярвате и какво ще е най-добре за вас.

Ето една обстановка за образец, която  експерт проучва, за да помогне на фамилията. 
„ Преди 2 години с мъжа ми се скарахме. И тогава той  призна, че е целувал друга. Простих му. Наскоро едно момиче ми писа и сподели, че е държанка на брачна половинка ми. Знам, че са водили преписка. Съпругът ми отхвърля всичко. Отношенията ни станаха студени. Не мога да се успокоя и още веднъж да допускам на брачна половинка си. Студенината в връзките ни настъпи, поради това момиче. "

За да разберете по ясно обстановката, се пробвайте да си отговорите на няколво въпроса, свързани с това момиче и какво изпитва мъжът ви към нея, поучава екпертът.

Какво изпитва брачният партньор ви към другото момиче

Например, вашият мъж не ви мами. Там в действителност не е имало нищо друго с изключение на връзка. Той не изпитва нищо към нея. И не ви е изневерил.

Коя е тя

Може би тя желае да накаже брачна половинка ви. Може би той й е дал вяра и по-късно е прекратил влъзката. И тя се е вкопчила в него. Измисля си някакъв сюжет, следва го в обществените мрежи. Иска да унищожи фамилията ви. Не е нужно да се тревожите за нея. Тя просто е душевен нестабилна. Съпругът ви споделя истината.

Защо има мраз в връзките ви

Във връзката ви има обич. Съпругът ви не изневерява. Вие двамата сте родени един за различен. Имате всички шансове да живеете щастливо както до момента. Но той има възприятието, че му се сърдите, поради онази преживелица преди 2 години.
Кавгите доста вироятно са поради вашата ревнивост и непрекъснати съмнения.
Затова брачният партньор ви се затваря и се отдалечава от вас. Счита вашата ревнивост за операция. А от време на време може би даже желае да избяга от вашия надзор.

Как обстановката може да се промени

Преди всичко би трябвало да простите на брачна половинка си. Първо намерете сили в себе си, с цел да му простите. След това би трябвало да поработите върху самочувствието си.
Съдейки по силата ви, вие сте буйна жена. Вероятно постоянно сте привличали вниманието на мъжете. Сега имате комплекси и се страхувате да бъдете със брачна половинка си. Но имате потребност от него. Затова след прошката би трябвало да поработите върху самочувствието си – и да си върнете самочувствието, че сте почтена за любовта на брачна половинка си.
Опитайте някои техники за самокритика. Ще спрете да се страхувате и да пилеете силата си.
Когато види силата, вашата убеденост, че към този момент нямате боязън, че ще го загубите, брачният партньор ви ще промени отношението си. Вашата връзка в този момент се нуждае от топлота и от ново доближаване.
Тогава вие ще се почувствате забавна за него и той ще се почувства забавен за вас.
И на вятъра се съмнявате в себе си. Съдейки по вашата сила, той би трябвало да се тревожи, да не ви загуби.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР