Ако в един момент решите, че не сте съвършени, и

...
Ако в един момент решите, че не сте съвършени, и
Коментари Харесай

6 женски недостатъка, които всъщност се харесват на мъжете

Ако в един миг решите, че не сте съвършени, и мъжете повече няма да ви погледнат, тогава тези рекомендации са тъкмо за вас. Събрали сме лист със женски дефекти, които в действителност са необикновено благи в очите на мощния пол и даже им се възхищават.

1. Добрият вкус

Психолозите настояват, че в наши дни хората са се научили да получават наслаждение от самия развой на хранене. И първоначално това, несъмнено, се отразява на дамите. Вместо да се любуват на процеса на хранене и усета на храната, дамите с маниакално твърдоглавие пресмятат калории и претърпяват трагично непотребните си килограми. Сексолозите също са солидарни с психолозите и обръщат внимание върху това, че нищо не сближава по този начин сътрудниците както взаимното подготвяне на храна (желателно е под съпровода на приятна музика).

Смята се, че в случай че дамата се отличава с добър вкус, то тя получава наслаждение и от ласките на колегата си. Мъжете схващат това на подсъзнателно равнище, по тази причина престанете да се притеснявате и си позволете да се наслаждавате на обичаните си храни (и партньори).

2. Женствените форми

Малкото килограми допълнително фактически ви красят, а в случай че не вярвате, то обърнете внимание на това по какъв метод гледат мъжете дамите с апетитни форми. И даже начин на живот списанията непрестанно да ви натякват, че би трябвало да се стремите към размерите на моделите, по признанието на самите мъже, то не им е значимо у дома да си имат Анджелина Джоли. Едно на ръка е да гледате тези хубавици по тв приемника или на кориците на стилните издания, напълно друго е да ги наблюдавате в действителния живот.

Най-голямата фантазия на мъжа е да си има прелестно изглеждаща дама със закръглени форми. Затова, в случай че се чувствате съкрушена от тези 3-5 непотребни кг, по-добре идващия път си спомнете какви дами си избират най-красивите мъже на планетата (повярвайте, там фактически има какво да видите).

3. Естествеността

Искате да се изплезите или да се смеете високо с отметната глава? Защо не! Бъдете непосредствени. На мъжете са им повече по душа точно сходни прояви на усеща, в сравнение с вашата потайност или стремежът ви да бъдете такава, каквато в действителност не сте. Затова се откажете от яркия грим и въобще облика, към който се стремите, и покажете себе си. Повярвайте, той точно това ще оцени.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР