Ако успеят да се разберат, ще имат правителство с участието

...
Ако успеят да се разберат, ще имат правителство с участието
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Виждаме какво ни донесе промяната

„ Ако съумеят да се схванат, ще имат държавно управление с присъединяване на мафията “, разяснява тя във връзка съставянето на държавно управление с третия мандат
„ Българската дипломация не е сбъркала. През 2017 година нашето държавно управление сложи тематиката за районен съд Македония в Европейския съюз, това за първи път се случи в София. Подписването на контракта беше исторически миг и не инцидентно всички се базират на този контракт. “ Това сподели пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Екатерина Захариева, някогашен министър на външните работи.

Според нея държавното управление на Кирил Петков е изгубило доста време, водейки двойна външна политика.

„ Ако бяха работили в един глас, можеше въпросът за френското предложение да бъде решен още преди два месеца “, акцентира Екатерина Захариева.

Според нея не е изненада, че президентът ще връчи през днешния ден третия изследователски. Захариева акцентира, че 47-ото Народно заседание е изчерпано и би трябвало да се отиде на избори.

„ Вижте, аз не знам по какъв начин ще не помнят алените си линии. Реториката сред съдружните сътрудници беше по-остра, в сравнение с сред ръководещи и съпротива “, разяснява още тя.

Тя не се ангажира с прогноза какви са възможностите да се сформира кабинет.

„ Аз не знам те по какъв начин ще не помнят алените си линии, думите, които си изричаха един на различен. Те имаха по-остра изразителност още преди „ ИТН “ да изоставен държавното управление. Те си разменяха такива реплики, които не се разменяха и сред опозицията и ръководещите в Народното събрание. Те се назоваха „ мафия “ и какво ли не беше. Тоест те в случай че съумеят да се схванат явно ще имат държавно управление с присъединяване на мафията, тъй като „ Продължаваме промяната “ и изключително Кирил Петков и Асен Василев назоваха Слави Трифонов и неговата партия мафия “, разяснява Захариева.

За бъдещия 48-и парламент тя отговори, че в последна сметка българските жителите ще решат, кое ще е по-различно.

„ Виждаме какво ни донесе смяната – дали живеем по-зле или по-добре “, попита Захариева.

Тя сподели още, че служебните кабинети са работили против ГЕРБ.

„ Надявам се този длъжностен кабинет да си свърши работата “, съобщи Екатерина Захариева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР