Ако трябва да създадем временна комисия за всяка една далавера,

...
Ако трябва да създадем временна комисия за всяка една далавера,
Коментари Харесай

Славена Точева: Ако създадем временна комисии за всяка далавера на ПП, ще бъдат повече от постоянните

Ако би трябвало да създадем краткотрайна комисия за всяка една спекулация, осъществена от представителите на Политическа партия, може би краткотрайните комисии в Народното събрание ще бъдат повече от непрекъснатите такива.

Това съобщи по време на пресконференция  националният представител от ГЕРБ/СДС – Варна Славена Точева.
„ В миналата седмица още веднъж се появи тематиката за цените на горивата, спомняте си, че  кабинетът на Промяната упрекна младежите от МГЕРБ  за рекордното им повишаване при ръководството на Кирил Петков и Асен Василев.   Ние единствено отразихме тогава действителните събития и хаоса в страната, а към този момент стана пределно ясно, по какъв начин са надувани цените от медиаторите по веригата “, сподели Точева. В отговор на други спекулации от провалили се политици какво е направено от държавното управление на Борисов за Варна и района тя уточни част от тях.

„ Варна има бул. „ Васил Левски “. Това е най-големият инфраструктурен план, който е изпълнен в нашия град през последните 10 години. Златни пясъци има нова пречиствателна станция, спортни комплекси, актуализирани пътища, детски градини, читалища, спортни площадки, строителство на нови ясли, 12 здания и пристройки са заложени в бюджета на МОН в размер на 32 млн. лв., междублокови пространства и финансиране  на плана „ Кайсиева градина “, който е на втори стадий, уточни Точева.
„ Бойко Борисов даде обещание до 2024 година да бъде издигната Автомагистрала „ Хемус “, което беше един от главните цели на държавното управление на ГЕРБ. Това беше първото нещо, което беше спряно от Политическа партия “, сподели още тя.
По думите й в област Варна през последните 4 години при ръководството на ГЕРБ са вложени над 200 млн. лв., като всяка една от 12-те общини в област Варна е получила финансиране по еврофондове и стратегии, с Постановление на Министерски съвет на кабинета Борисов -за поправки на здания, третокласна и четвъркласна пътна мрежа, за филиали на Спешна помощ и коли за спешна помощ, за реставрация на читалища, строителство на детски градини, ясли, на детски и спортни площадки. “Да сте чули или видели нещо да е издигнато през последните две години освен във Варна, а и в други градове на страната? “, попита риторично националният представител от ГЕРБ/СДС.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР